Litt ny leilighet :)

Som nevnt har jeg ingen hobbyer... Er kanskje ikke helt sant siden jeg elsker interiør, og kan forsvinne inn i nettsider med møbler og ting og tang i timesvis i en deilig drømmeverden. Siden jeg bor på rundt 40kvm og har lønn som en vaskekjerring jo har, så blir det sjeldent mer enn drømmer. I månedsvis nå har jeg hatt lyst til å forandre på småting og tang her, og forleden var jeg og shoppet en del nytt. Ooooh, så herligt! www.bolia.com i mitt hjerte! (Hadde ikke tv-benken "min" kostet 9000,- hadde de vært enda mere verdt). Var faktisk så dritlei det jeg hadde at jeg tok før og etter bilder. Here they are (klikk på bildene og de blir større)

img0701
FØR
Bildet ble veldig mørkt siden det ble tatt mot sterkt dagslys, hvilket bare er like greit. Den kjipe keramikk katten og blomsterpotta (som nå begge to er i søpla) fortjener ikke bedre.

img0706
ETTER
Tre fine surkulenter (!), to av de nyinnkjøpte, i fine, nye blomsterpotter. De på hver side heter pengetre, så skal behandle de godt i håp om å få tak i den tv-benken...

img0699
FØR
Mørke triste lysestaker og keramikkbolle. Og to katter... Som stirret ned på en varmovn faktisk.

img0705
ETTER
Lekre aliminiumslysestaker og vase fra Bolia. Når jeg bare får kjøpt lys til stakene blir det enda finere.

img0703
FØR
Greit nok, men vil ha bildene opp på veggen, og var bare generelt lei...

img0704
ETTER
Hvit orkide <3

img0702
FØR
Mørke tragiske greier... Skjønner meg virkelig ikke på den Black Design dillaen jeg hadde før.

img0707
ETTER
Fine telysestakene fra Bolia.

Det var altså oppussinga mi for i år. Skal ikke så mye til heller :) I dag var det faktisk MORO å vaske og styre her. Få på plass nye ting en har ønska seg lenge og bare slenge beina på bordet og nyte det etterpå :) Jeg passer best til å være rik!

Én kommentar

Link

07.jun.2009 kl.10:14

Linda har det så fiiiiint! sukk!

Skriv en ny kommentar

hits