Bad kombo?

Er det bare jeg som tenker over det jeg handler på butikken, om det ser bra ut sammen?
Kom til å tenke på det i dag, når jeg trengte babyolje (til den solskada, spedalsklignede huden min) og batterier (til den trådløse pc-musa). Syntes det ville virke litt suspekt, så jeg slang med en ost, saft og en liter melk og.
Trenger jeg dopapir må jeg alltid kjøpe det sammen med noe annet, ellers virker det som jeg er heeelt tom og gjerne ikke har fått tørka baken før jeg gikk på butikken heller. Skal jeg pante flasker vil jeg kjøpe flere ting, ellers tenker jeg de tror "stakar, hun har sikkert gått rundt i søppeldunker og samlet flasker for å få råd til det brødet".
Jeg skulle til en kamerat og ta noen øl en dag, jeg trengte da øl og røyk. Hvilket er greit. Men jeg så en stilig truse (pierre robert limited edition, fantastisk stilig kan jeg fortelle). Men øl, røyk og en truse?? "Hun skal på fest og håper det blir noe på henne ja....".
Det er ikke bare bare å svinge innom Kiwi uten en plan nei. Men er enig med ei jeg kjenner, hun sa hun ikke bryr seg, bortsett fra kombinasjonen plumbo og tamponger. Hun har sikkert rett...
pklumbopulverrgb    el6fo25kju2801166776169


8 kommentarer

Annie Louise

08.jun.2009 kl.21:08

Ha ha! Jeg har aldri tenkt de tankene engang, men når du sier dte så :P ha ha

Linda

09.jun.2009 kl.09:41

Godt jeg greier overføre noen av tvangstankene mine til andre, hehe..

Nordlandsgutt

23.sep.2009 kl.04:03

Haha! Jeg kjenner meg litt igjen i det du skriver, men bare litt. F.eks hvis jeg skal kjøpe dopapir og svisker så passer jeg på å kjøpe mange andre ting samtidig. Nå er det ikke ofte jeg kjøper svisker, men jeg tror jeg skulle kjøpe dopapir og svisker samtidig en gang, pluss en eller to ting til. Det ble visst mange andre ting i tillegg. :p
Og jeg ville sikkert ikke kjøpt dopapir alene heller.

Faktisk er det oftest at jeg gremmes litt når jeg står i kassakø på fredager eller lørdager eller siste dag før en høytidshelg. Når alle andre har vognen eller kurven full av godsaker og jeg står der med ett brød, en kaviartube og en pakke hvitost. Da føler jeg at jeg ser ganske fattig eller utrolig kjedelig ut. Eller kanskje begge deler.

Det er mulig at jeg ER kjedelig, men saken er den at jeg ALLEREDE har kjøpt inn godteriene for lenge siden. Eller kanskje jeg ikke har snacket i hus men blåser i det likevel fordi jeg har spist snack hele uken og kan ta noen snackfrie dager.

Jepp jeg er typen som gjerne tar sjokolade til formiddagskaffen midt i uken. Eller et glass øl eller vin! Hvorfor skal alkohol være reservert to kvelder i uken? Jeg drikker alkohol veldig sjelden, men når jeg gjør det kan det like gjerne være torsdag morgen som lørdag kveld. Jeg har min egen norm og den er kontinental.

Uff, nå fikk jeg sagt litt vel mye, du får unnskylde. Jeg skulle vel hatt min egen blogg hvor jeg kunne ramle i vei...Men hva er det med babyolje og batterier? Det ser vel like bra ut sammen som brød og solkrem?

Tomgods: Alle må pante flasker, og det er ikke en selvfølge at det passer å kjøpe noe samtidig! Det eneste som ville virke suspekt var hvis du pantet tjue flasker hver eneste dag, særlig hvis det var ølflasker. (Kanskje også hvis du pantet et par flasker daglig, da kunne det kanskje se ut som du har tømt søppeldunker.)

Øl, røyk og truse, ja det er kanskje en pussig kombinasjon haha. Da burde du slenge på en pakke gummi for sikkerhets skyld. :p

Plumbo og tamponger? Hvorfor er det merkelig? Det er mulig at fantasien min ikke er på topp klokken fire om morgenen, men jeg vet ikke sikkert at jeg ville knekt denne selv om det var lyse dagen. :S

Linda

25.sep.2009 kl.21:17

Haha, du er litt herlig og da!

Du skulle absolutt hatt en egen blogg hvor du kunne ramle i vei, for den merker jeg hadde blitt svært underholdende. Men i mellomtiden er jeg storfornøyd med at du ramler i vei på min ;)

Jeg er så enig i handlevanene dine at jeg må knegge. Å kjøpe to bokser tunfisk (pusemat), en tube tannkrem, brød og leverpostei en fredag er stusselig. Sleng på en pakke fjordland og jeg ser bare mest singel og kjedelig ut i hele denne vide verden!

Babyolje og batterier... Vel, mulig det bare er meg, men jeg tenker glidende olje og batteristyrt duppedings.. :/ Kanskje ikke han i kassa på Kiwi har like skitne tanker som meg...? Men sånt tar jeg ikke sjansen på.

Og tanken bak tamponger og plumbo var "røråpner og stakepinne". Tog 'an no? :p

Nordlandsgutt

27.sep.2009 kl.05:28

Knegg og takk. ;)

Jeg forstår babyolje har et videre bruksområde enn jeg var klar over. Mulig jeg ikke vet viskositeten og tregheten i babyolje, det er så lenge siden jeg var baby. Regner med det ikke står Shell eller Esso på den, hmm...

Er tamponger kalt stakepinne? Haha...

Men uansett synes jeg ikke tamponger og plumbo er mer suspekt sammen enn hver for seg. Da er tamponger og teknisk sprit langt mer suspekt. Og enda mer suspekt hvis man er mann.

Linda

27.sep.2009 kl.11:14

Hahaha, eg ler!!

Du har nok rett... Angående tampong + sprit + mann :D

Ikkenoh!

16.mai.2010 kl.18:05

Hahaha..sånn tenker jeg og..men har blitt litt flinkere å ikke bry meg...men noen ting sammen (agurk og vaselin?)..eller bare å kjøpe dorull..kan være litt flaut..ennå XD

Linda

16.mai.2010 kl.18:41

Ikkenoh!: Agurk og vaselin... Jeg LER!! :D

Skriv en ny kommentar

hits