Me, myself and I

Hvorfor gidder jeg bry meg med hva andre måtte tenke og synes om meg? Jeg har jo verdens beste venner som kjenner meg ut og inn og frem og tilbake, så det burde jo egentlig være meg revnende likegyldig. De som betyr noe for meg tar meg som den jeg er, og vil endatil ha meg i livet sitt. Enda tenker jeg ofte når jeg skriver her at "åneeeeiiii, bekjente og andre jeg ikke kjenner så godt leser jo kanskje dette!". Og hva så egentlig? Takler de ikke måten jeg er på, tankene og alle de fjollete greiene mine, så hadde jeg uansett ikke blitt en større del av livet deres. Det er jo faktisk sånn jeg er. Jeg må lære meg å gi mer faen. Slutte å være så redd for hva andre tenker om meg. Selv personer jeg tenker mye på... Liker de ikke den Linda er så ville vi uansett ikke vært en match.
Kanskje blir det lettere å like seg selv og om man greier la være å bry seg om og å tenke på hva andre synes om en...?


picture0012
For å toppe heila driden legger jeg med et bilde, tatt for fem minutter siden. Usminket hverdagslook. Også ser jeg sur ut, ikke for at jeg er det, bare fordi et påklistret smil ikke passet. Meg. Linda.

2 kommentarer

(ikke) Creepy Stalker (lenger)

25.mar.2010 kl.22:39

Jeg synes du er akkurat passe jeg, Linda! Helt topp, i min bok. Du er akkurat sånn som man skal være: Du er opptatt av de viktige og riktige tingene, du viser masse kjærlighet og omsorg til de rundt deg, du er (fryktelig) samvittighetsfull og ordentlig, du har tid til andre når de trenger det, du er snill, omtenksom og gavmild... og ikke minst.... du har en genuin varme og ustråling, som vi andre bare kan drømme om. Selv om du ikke alltid er så begeistret for deg selv.... så er alle vi andre veldig begeistret for deg! Og de som ikke ser hvor innigranskauen søt og sjarmerende du er.... de har nok fått syre på øynene. Jeg har i hvertfall veldig bra syn, vet jeg! Vær stolt av den du er Linda.... du er akkurat passe!

Linda

26.mar.2010 kl.00:14

(ikke) Creepy Stalker (lenger): Oi.. Nå ble jeg bare veldig satt ut. Og enda mer rørt... Tusen tusen takk!! Når jeg bare er ferdig å sipe litt, så kjenner jeg hvor godt det skal bli å kunne ta med seg disse ordene. Du er god du, så veldig veldig god er du...!

(Grinepause)

Du har nå skapt mange mange fine dager fremover for meg.

Tusen takk søte Ida.. :)

Skriv en ny kommentar

hits