Er jeg forstyrra? Please inform me!

Ja, jeg er kanskje og mest sannsynlig litt (eventuelt ekstremt) hysterisk. Men man hører og leser så mye at jeg synes det er hvertfall litt forståelig. Denne gangen gjelder det bilder lagt ut på nettet...
Jeg har alltid vært skeptisk til å legge ut bilder, da spesielt av unger. Hvem som helst kan jo laste de ned og bruke de som de selv vil. Selv om det ikke er såkalte "farlige" bilder, så.. Ja.. At jeg ramla over DENNE saken gjorde ikke ting bedre. For å si det sånn!
I tillegg har jeg sett på noen blogger at de merker bilder av ungene sine, klistrer copyright merket og navnet på tvers over bildet, så det på en måte blir ødelagt. Da ble jeg HVERTFALL litt små (igjen; eventuelt ekstremt) hysterisk. Jeg fant da altså ut i natt at jeg skulle merke bildene mine. Men hjelper det?? Og er det nå sånn egentlig noe vits i det? Det yrer jo av mammmablogger rundt, og de fleste er spandable med bilder, umerkede.
Jeg håper noen bloggere som selv legger ut en del bilder av store og små leser dette, og kan legge igjen en kommentar på det jeg lurer på. Jeg er ikke looney, vil bare verne om det kjæreste jeg har :) Og vil jo vise de frem og! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits