Kjøleskap som er fullt i tomt, og paranoiaen...

Kan begynne med paranoiaen, for ingen har jo giddet svare på det forrige innlegget mitt. Ingen som i ingen. Så etter å nok en gang ha forandret på merkingen av bildene, gir jeg meg. Nå får bare paranoiaen ta meg, om ingen mer opplyste sjeler hadde vært så elskverdig å dele opplysningen sin med meg. Da kan jeg og paranoiaen vurdere å fortsette vårt liv hånd i hånd, alt ettersom hvilken opplysninger vi blir opplyst om.
Ellers så driver jeg jo egentlig med å vaske kjøleskapet. Det mangler bare å sette inn igjen hyllene, og så tok jeg meg altså en liten pause. Men det gjør ingenting, for selv kjøleskapet til den mest innbarka ungkar ville ha ledd av kjøleskapet mitt. Det er med andre ord ikke fare for at noen matvarer skal bli ødelagte av å stå ute. Det er faktisk et så begredelig syn at jeg ikke ville ha fortalt noen hva det består av. Men hva skal man gjøre da? Når man bor alene? Alt av pålegg kommer jo i kjempepakninger. Jeg er ikke noen tilhenger av å kaste mat, ergo... fullt i tomt! Tror det er det eneste jeg ikke liker med å være singel - det er så himla lite pålegg å velge i.


2479
Mitt kjære pålegg for tiden. Vi har hatt mye kos, men tror det er på tide å gi hylla di til noen andre nå.

Én kommentar

Camillaa

08.jul.2009 kl.20:24

sv; Du kan prøve å lime den inn under der du kan skrive om deg selv, der hadde jeg den før. (ikke kopier koden altså). :- )

Skriv en ny kommentar

hits