Bloggere i hytt og i rævva

Jeg har faktisk ikke én eneste nyhet å meddele. Hvorfor sender jeg da ut bokstaver lurer du sikkert da på. Vel, jeg har alltid ting på hjertet. Trenger ikke skje noe for at Linda skal ha snakketøyet i orden!
Først og fremst denne vennen jeg ikke ville ha. (Greide forresten slette han til slutt, døøøøøktig ja). Jeg tittet på topplista til blogg.no i går for å se om det kunne være noen morosame blogger der ute. Og der fant jeg altså denne pjokken. Jeg følger ikke så mye med på toppbloggere og alt det derre der, synes vel egentlig kanskje det blir litt dumt...? At man skal havne på en toppliste, konkurrere og økonomisk leve på noe som jo ikke er annet enn en underholdende dagbok. Det vil si, et fåtall greier skrive en underholdende dagbok. JØJJE!! Så mye rart det finnes på den topplista! Og det er jo omtrent bare smårips og guttepjokker som forteller om den siste gloseprøven sin og tar bilder av dagens antrekk. Herregud.. Gøyere å hvile øynene på den shtøgge naboen enn det pisset der! "Paradise Hotel" deltagere, glamourmodeller med trutmunn som strutter like mye som den høygravide magen, homofile og kanskje en smule enkle? smågutter i Molde, og 14 år gamle jenter som drømmer om å bli denne homofile gutten's BFF. Fordi han vil passe til dagens outfit og er en såpass enkel sjel at han er helt med på hubba-bubba samtalene.
Jeg synes brae blogger er utrolig moroe å følge med på, men det begrenser seg da naturlig nok. Skulle det tilfeldigvis ramle innom en med bra tips på blogger skrevet av noen over 14 og med underholdningsfaktor over frysepunktet, så taes de altså imot med takk :)
MEN! Det jeg ville si angående denne pjokken jeg ikke er venn med, var at jeg i natt når jeg ikke fikk sove - tittet litt på bloggen hans. NAS kaller han seg og viste seg å være litt morosam. Jeg tok meg faktisk i å le litt av noen av disse innleggene hans. Mulig fordi jeg jobber på en videregående skole og faktisk ser sjarmen i disse ungdommene (ja, jeg hørtes voksen ut nå), men jeg falt hvertfall litt for greia hans selv om han ikke akkurat er det jeg ser etter i en blogg. Jeg så ikke så mange av disse innleggene hans, men DETTE og DETTE fikk meg altså til å humre litt :) Greia med å legge til alle som venner, og å ha over 2000 stykker på lista si skjønner jeg forøvrig ikke enda...
Toppen av kransekaka er uansett denne gutten i Molde, Lars Tangen og videobloggene hans. Sånn som DENNE. Må bare hostkneggehost litt...

1186140028016

 

Én kommentar

Ikkenoh!

13.jul.2009 kl.10:11

Sv:ja, ingenting er et fint ord..Det er mye rart på blogglista, og jeg skjønner heller ikke vitsen med å ha 2000 venner..

Skriv en ny kommentar

hits