Jeg har funnet drømmen!

leil

På tv viste de nylig et program hvor de fulgte tre stykker som på forskjellige måter var blitt millionærer. Det fikk meg i rette drømmemodusen og suste rett inn på finn for å se etter drømmeleiligheta med drømmemillionene mine. Og der fant jeg altså denne ♥. Var mange som var lekre, nyoppussede og uten en feil, men hvor er sjarmen der? Sjekk de ødelagte, gamle hellene på uteplassen. Med koselige møbler, venner og levende lys der en sommerkveld blir det finere enn en nybygget altan noengang vil bli. Enkelt kjøkken som vil kle urter i potter som står i vinduet, en romantisk liftgardin, og meg som står og ser ut mens jeg tar oppvasken. Stue med en koselig trapp opp til soverommet. Soverom som er trangt, men med takvindu hvor regnet kan slå mens man med verdens største trygghetsfølelse sovner. Herlig tregulv setter man beina på når man våkner. Og hver gang man kommer hjem skal man inn i det koselige røde huset i en av byens koseligste bydeler.
Brystningspanel er et no-no, men å ordne småting i drømmehjemmet sitt ser jeg på som, ja du gjetta riktig - en drøm. Så småpjusk å fikse på vil jeg ha, forandre litt så det blir baaaare Linda sitt hjem :)
Jeg skal sååååååååå begynne å tippe lotto! Og nå skal jeg endevende nettet og lete etter drømmemøblene som passer i drømmeleiligheten.
Åh, nå koser jeg meg nå! ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits