Flere drømmer og missing pus...

enn
Lenestol og kommode fra Ikea
Spisebord, stol og salongbord fra Bolia
Smeg kjøleskap fra Rikall
Tv benk fra Net On Net
Fillerye fra Ellos
Sofa fra Living

Bortsett fra en liten tur ut med en venninne har jeg stort sett bare sittet og surfet etter møbler og ting og tang. Dette ble en annen stil enn jeg tidligere har sett for meg, men nå tenkte jeg på en litt sånn "bonderomantisk" stil. Aller helst skulle jeg ha hatt et hus på landet en plass, med katter og stor hage med plass til hengekøye - hvor jeg skal kunne ligge uten at en eneste nabo ser meg. Men jeg tar gjerne til takke med leiligheten jeg la ut bilder av under her altså! Uansett, poenget er at jeg ser for meg forskjellige stiler alt etter hvor jeg tenker jeg innreder. Funker ikke med oldemor's møbler i en ny funkisvilla. Eller minimalisme og stål i oldemor's koselige hus på landet.
Nå er det ikke så enkelt å sette sammen noe bare via nett, så kunne nok vært bedre, men jeg elsker alt det jeg fant. Koselig romantikk blandet med moderne og stilrent. Jeg vil aldri ha bare EN stil, det blir enten for mye eller for minimalistisk. Det kjøleskapet er forresten bare helt... AAAAAAAAAAHH!!! Jeg hadde før gått og solgt kroppen min (PRØVD å selge kroppen. Red.anm.) for å få et sånt enn å kjøpe et innbyggingskjøleskap. Som bare skal gjemmes. Hvitevarer skal sees, og hvertfall når man kan få tak i slike stilige ting.
Fant forresten og en side med tapeter fra 70-tallet  da jeg googlet retro møbler. Så mye stilig! En vegg i stua med en av de tapetene - ja takk!

Ellers så er jeg egentlig ganske rastløs i kveld. Fikk melding fra husverten om jeg gadd å slippe katta deres ut og inn, de hadde reist på ferie og glemt å spørre meg da de dro. Jeg har sett at de ikke er hjemme, og katta har gått rundt her noen dager, men jeg har tenkt at det sikkert er noen andre som passer den da, siden jeg ikke har hørt noe. De to siste dagene har jeg ikke sett han i det hele tatt, og tenkte da at de som passer han sikkert har latt han være inne siden det har regnet en del de dagene. Men neeeeeeiiiiida... Han har vært ute alene stakkar. Uten maten sin eller noen som har latt han få komme inn til sin tørre varme liggeplass. Og jeg har prøvd å rope på han i hele kveld uten at han kommer. Skulle så ønske de hadde gitt meg beskjed idet de dro! Argh... Jeg blir bare helt hysterisk når det kommer til dyr, jeg er muligens rar, men sånn er det altså. Passet spesielt dårlig siden jeg leste på nett i går at dyrebeskyttelsen har så mye å gjøre på sommeren grunnet folk som reiser på ferie fra dyrene sine. Er det MULIG!?!!

Jeg får ikke sove enda merker jeg, hele dagen har egentlig vært...litt sånn....haff. Så tenkte jeg skulle ta oppvasken jeg, midt på natta. I'm feeling crazy!

Én kommentar

Lise

15.jul.2009 kl.16:22

elsker SMEG-skapene! Og alle andre hvitevarer derfra for den saks skyld :)

Skriv en ny kommentar

hits