Videre drømming, litt mimring og pus på plass :)

Etter å ha sett på leiligheter, møbler og annet interiør i går, går jeg rundt i en konstant drømmerus. Og da jeg fikk tips om nok et sted på nett hvor det krydde av retro ting tok jeg hvertfall av, der fant jeg nemlig sånne diner møbler fra 50-tallet! Det har jeg elsket siden før interiør egentlig ble en sånn type interesse som det er for meg nå. Ah..! Jeg skal ha hvertfall et sånt møbel i min fremtidige leilighet/hus. Og det vet jeg!
Jammen se her hvor utenomjordisk stilige sånne møbler er da:

cats
Spisebord. Vet ikke helt hvilken av de jeg likte best... Tough choice.

1170761611to18
Salongbord, som jeg nok ville hatt i antikkvhit (ikke bilde av det)
Stilig ja!?

fixedsize380x3801225888624co24
Så fine at det kribler av sommerfugler i magen! Men jeg tror nok det
ville blitt for mye med både spisebord og stoler i denne stilen,
så disse hadde nok utgått... Men.. SE DA!!!  ♥

Hun som tipset om denne nettsiden, Lise, hadde en så fantastisk bra interiørblogg. Satt og kikket på den i over en time tidligere i dag, og flere timer skal det bli. Når jeg ser hva folk som faktisk har peiling og kreativitet tenker og tipser om hva interiør angår, blir jeg så inspirert at jeg bare går rundt meg selv. Jeg har så lyst på eget sted hvor jeg kan pusse opp og innrede med det jeg vil og det jeg drømmer om. Er ikke stort en kan gjøre når en leier en ca 40kvm stor leilighet... SUKK!
Den store forandringa jeg har gjort i det siste hva interiør angår er å bytte fra vanlig hvitt lambi dasspapir, til et limited edition dasspapir...

006 2
Ja, hva skal en si? Den friske grønnfargen setter sommerfølelsen
på plass. Både på badet og i rassen!

Ellers så har jeg skravla med en venninne nordpå i dag som det er aaaaltfor lenge siden jeg har hatt en skravlings med, Elisabeth :) Hun har rukket å få en nydelig liten gutt til siden sist til og med. Var så koselig å oppdateres igjen, og å mimre litt. Vi har gått første til niende klasse sammen, så er mange ting å le av :) Og takket være mimringa vår kom jeg til å tenke på den herlige læreren vi hadde på ungdomsskolen. Han er faktisk en jeg tenker på innimellom, han gjorde en forskjell i de årene der. Og mens vi snakket om han søkte jeg han opp på Facebook, og fant! Sendte friend request, så får vi se da. Om jeg var en såpass ufordragelig unge at han ikke har glemt meg enda.
Også er pusen kommet tilbake! JEEEEEEEJ!! Satte døra oppe for å lufte litt etter jeg hadde vært på butikken, da jeg hørte et "miaow" bak meg. Og der stod han, stakkars pusen. Tror aldri jeg har ført en så inngående samtale med et dyr før
- "Nei, men der var du jo!! Åååå... kom du til slutt? Ja.. Kom da, så skal vi gå opp og finne maten din. Skal sikkert bli godt nå. Jah... Komme da pusen. Her vet du, kan du spise og kose deg. Ja, å så godt ja".
Kjeften gikk faktisk i ett på meg, så krysser fingre for at ingen naboer så oss da vi rundet hjørnet her og låste oss inn. Jeg kan ihvertfall legge meg snart og kanskje få sove, i går tenkte jeg bare på hva som kunne ha skjedd. Leste nemlig nylig om noen ungdommer som var blitt tatt, for å sette fyr på en katt!!! Håper de får dradd neglene av i sakte film og klippet av drøvelen, og at pusen koser seg på liggeplassen sin nå - i sin dypeste, tryggeste søvn :)
Nå skal jeg se "Miami Ink" (og sikle på Ami).
Tata!

Én kommentar

Lise

16.jul.2009 kl.22:17

Godt å høre at katten er tilbake!;) Og så fint at du likte ruth66!! :) Skal huske på å tipse deg om jeg kommer over noen geniale retrosider ;)

Skriv en ny kommentar

hits