Tv-benk, lett tanke - vanskelig greie

For å koble av hjernen litt fant jeg ut jeg skulle ta en ny runde og kikke etter ny tv-benk. Men så kom jeg på at det ikke er noe poeng siden jeg satt i timesvis dager på rad uten å oppnå noe annet enn å finne meg selv skrikende og frustrert mens jeg dro ut dotter med hår. Det skulle da ikke være så vanskelig??
Greia er at jeg har så enormt lyst på ny kommode i stua.

kommoder
Jeg har den gørr kjedelige malm kommoden fra
Ikea som er nederst på bildet, og vil da ha den øverste,
også fra Ikea.

Da jeg flyttet inn her ble møbler kjøpt litt sånn i hurten og sturten, og penger spilte en stor rolle siden det var tusen ting jeg trengte. Men nå driver jeg og sakte men sikkert bytter ut til det jeg virkelig liker. Ny sofa og tv er det jeg har fått til nå. Denne kommoden står som neste på lista, men da trenger jeg altså ny tv-benk og. Siden den jeg har er for stor og ikke matcher kommoden (ja, man er da litt nøye).
Den skal være hvit (kommer jeg over noe lekkert i valnøtt eller eik faller jeg og). Og ikke koste skjorta, det vil si et par tusen (budsjettet til en vaskekjerring er fortsatt ikke det største). I samme stilen som kommoden, eller littegranne retro-inspirert. Enkel, men likevel ikke enkel som denne eller  denne eller... Ja, poeng tatt regner jeg med. SÅÅÅÅÅÅÅÅ... Om noen har tips, sitter med den kuleste tv-benken selv eller vet om en genial nettside hvor jeg kanskje kan finne det jeg leter etter - skrik ut!!
Jeg har gitt opp drømmen min fra Bolia. *Snøfs*

showimage
Denne herligheten har jeg gitt opp selv
i drømmen. 8 999,- for en tv-benk
skjer bare ikke... :(

Det var mye greier for noe så enkelt som et lite møbel, men sånt kan faktisk være problematisk når jeg har fått en plan. I tillegg til at hodet mitt trengte noen enklere tanker. Det var litt herlig faktisk :)
Nå skal de enkle tankene fortsette med "Kongen Av Queens" på boksen og verdens vakreste pus ved siden av meg ♥

2 kommentarer

Veronica

28.jul.2009 kl.15:13

Jeg har den øverste kommoden, å kan virkelig anbefale den :) den er et fantastisk pent møbel, å den rommer utrolig mye! :)har du sett liatorp tv-benken fra ikea? veldig lik kommoden. veldig fornøyd med ikea møblene mine, hehe

Linda

29.jul.2009 kl.02:24

Så utrolig bra å høre fra folk med erfaringer på møbler jeg ønsker meg :)Jeg syntes og den var pen - enkel, og passer til de fleste stiler.Og liatorp ja, har jeg ikke engang tenkt på. Enda søstra mi har den serien, hehe.. Den tv-benken kunne egentlig passet meget bra.Tusen takk for tips! :D Nå er det bare å legge seg i sparemodus... ;)

Skriv en ny kommentar

hits