Og sånn ble det til slutt...

img1029
Høye lysestaker istedetfor lave med kubbelys.

img1031
Svart lampe! Og potte. Og lilla orkide! Jeg har aldri før tenkt på svart som aktuelt i innredning
eller interiør generelt. Men jeg synes faktisk det ble utrolig stilig.
Når det kommer til orkide forguder jeg hvite, men tenkte prøve noe nytt. Siden svart lampe
ble litt "rocka" passet det bedre med en farget en. Dessuten går det i hvitt, sølv, og svart her.
Bortsett fra det jeg har av teppe, puter og duk som er hovedfarge lilla.

img1030
Er superfornøyd med min vesle krok nå ♥ Hadde jeg bare hatt Poul Pava bildet nå,
hadde den vært purrrrrfekt!
Ikke spør hvorfor det er furu lister her forresten. Ikke minn meg på det i det hele tatt
egentlig. Ståpels!
Den stygge PS1 konsollen har jeg forresten inni tv-benken kun for prinsen min som
kommer og kappkjører med tanten sin av og til. Skal ha litt kos og innimellom ;)

Så da ble det hverken sølv eller trefarget lampe, eller lysestakene eller noe av det jeg hadde tenkt. Kanskje en annen gang om jeg skulle få behov for litt fornyelse. Skal heldigvis ikke så mye eller mange kronene til alltid for å få et helt nytt preg på ting :) Jeg ble hvertfall temmelig sjokkert over hvor kult det var med svart. En tanke jeg skal dra med meg litt videre merker jeg.
Også enda en gladnyhet! Jeg blir snart kvitt det gamle dråget av en tv-benk jeg hadde! Jeg har jo ikke fått en eneste henvendelse fra annonsen jeg satte inn på finn. Eller det var ei, men hun ble syk (visstnok...). Er alltid mye styr og frem og tilbake med folk som kontakter en om en har en slik annonse inne. Det er hvertfall min erfaring.. Jeg satte den til bare 300,- også, så er langt fra overpriset. Jeg ga over 1000,- for den og den har ikke så mye som en eneste skramme. Jeg skulle sette den inn på "gies bort" hadde jeg bestemt meg for, da jeg spurte på jobb om noen ville ha den. Mest på tull egentlig siden jeg jobber med godt etablerte mennesker. Men jo, der var det ei som var interessert. Så nå skal endelig Marius og jeg få plass å bevege oss på her igjen. Den har jo stått rett foran spisemøblene og veldig i veien.
So... YEEEEEEEY!!!
Nå er det på tide med litt housework før kveldskos med Michael Scofield og gjengen.
Later!

7 kommentarer

Naaadiiiiaaa ;]]]]]

20.aug.2009 kl.18:52

Fint :)

Heidi

20.aug.2009 kl.19:17

Det var en koslig krok :))

elin

20.aug.2009 kl.19:56

litt svart har en tendens te å gjør sæ veldig i lyse leiligheta ;) å når du sett det sammen med lilla og sølv, da bli det bare helt fantastisk lekkert!!

Hanne

20.aug.2009 kl.21:18

Samme tenkte jeg om svart for ett år siden, men nå liker jeg d veldig godt når man blander det sammen m en sprek farge og sølv. Det spørs på helheten og. Jeg har møbler i svart og hvitt, men gjenstander i farger:)

mycupcake

20.aug.2009 kl.23:21

blei veldig fint. tror at de lysestakene ble finere enn de du opprinnelig tenkte på pga høyden på tv'n. og svart er jo alltid stilig.

Sørlandstuppa

21.aug.2009 kl.13:00

Så fint det ble!! Jeg har også falt helt for kombinasjonen av svart, hvitt, ( rosa), lilla og sølv, så kjenner jeg godt kunne bodd her ;-) Svart tenkte jeg først og fremst på fordi det gir et litt mer maskulint preg og det gjør at det kan bli litt enklere for gubben å akseptere alt det andre feminine :-p Hvor kjøpte du komoden? Den var veldig fin!

sissel76

28.sep.2009 kl.23:44

så fint det var:)

Skriv en ny kommentar

hits