Stikkord: sær, kjip og døll. Svar: Linda.

Ble akkurat invitert på fest. Og det en fest hvor det er flere jeg har supersansen for og som det er supermorro å feste med. Men hva sa jeg?? "Neh, jeg er ikke i partyhumør. Eller... Kanskje om jeg blir hentet med bil".
Hva er jeg for en kjedelig slappfisk?? Jeg er blitt skikkelig trasig. På by'n gidder jeg aldri dra mer, og fest frister sånn to-tre ganger i året.
Jeg er ekstremt kresen på mennesker, og gidder ikke henge med de jeg bare kommer greit overens med. De vennene jeg har og forguder er spredd rundt i hele landet. Jeg har så og si ingen her i Bergen jeg elsker å tilbringe tid med, så da velger jeg som regel alenetid. Tid jeg ikke har det granne imot. Gjør det meg litt for sær? Jeg synes de fleste er med drøssevis forskjellige mennesker hele tiden, og de liker sikkert ikke alle like godt de heller. Fatter ikke at de gidder. Mennesker jeg ikke ville valgt selv gir meg ingenting å tilbringe tid med. Heller motsatt.
Og festing i helgene byttes gjerne ut mot alenetid i koseklær foran en film eller bollebaking og kakodrikking med noen av de få menneskene jeg føler gir meg noe.
Me so boring, me so weird.

8992b843bb4e241683c5b3e30de975fd

Én kommentar

Sørlandstuppa

06.sep.2009 kl.16:47

Tror ikke du er sær - i såfall er vi to. Det virker heller som om du er trygg nok på deg selv til å tørre å si nei, og heller være i eget godt selskap :-) Er så mange som MÅ ut av så mange rare årsaker. Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver. Det er få mennesker jeg liker å henge sammen med, og jeg orker ikke bruke så mye tid sammen med de "andre", lenger. "Det er bedre å være alene enn i dårlig selskap" ;-p

Skriv en ny kommentar

hits