Inngangen til høstferie

005
Tror årevis med inhalering av bonevoks har gjort sitt med knollen vår - denne gigantiske huskelappen hang på skapet til en av kollegaene mine i dag. Resten av historien er at når vi etter jobb står og venter på bussen tar hun en skikkelig klaske-panne-klask og brøler ut at hun glemte middagen i kjøleskapet på jobb... Jauda.

006
Da jeg i dag vasket en av de x-antall tavlene jeg daglig må vaske, raste dette ned, midt i knollen min! Og da snakker vi den jernstanga jeg piler imot. Hodepina dundret i flere timer etterpå, og lerretet... Vel, det ligger akkurat slik enda. Kunne ikke falt meg inn å prøve fikse faenskapet!
Den nye vaktmesteren foreslo at jeg begynte med hjelm på jobb. Han er sikkert redd jeg skal bli en sånn som får hodeskader nok til å glemme dagens middag i kjøleskapet på jobb.

004
Og se! Se hva jeg fant i DVD hylla på posten! Danseband Jukeboks på DVD faktisk. DVD5 står det i tillegg. Betyr det at det er gitt ut fem (!) Danseband Jukeboks på DVD?? JEEJ!!!

Nå skal jeg gjøre noe så spennende som å gyve løs på dusjkabinettet mitt med en gammel oppvaskkost og jif skurekrem. Det er måten å starte ferien sin på det tenker jeg! Vel, jeg har hvertfall en uke ferie i vente. Rikke som kommer på besøk om to dager. En vaktmester som ler av meg, ergo vi har fått en vaktmester med god humor. Elever som ikke så vaskekjerringa få hjernen sin rystet av et stk. lerret. Tre esker smurfedrops i magen. Snart rent dusjkabinett. Og en iskaffe å feire denne fredagen med :)

2 kommentarer

<3 MALLEPALLE

02.okt.2009 kl.20:23

Fin blogg :D

Sørlandstuppa

02.okt.2009 kl.22:23

Haha! Denne bonevoksen burde dere sluttet med, for her ser jeg tydelig tegn på at den har begynt å etse seg inn gjennom hjernebarken hos flere av dere assa! Ikke nok med at du får hjernstanga i hodet, men du legger faktisk merke til danseband dvd`n på posten òg du begynner å skure dusjkabinettet hjemme...! Ringer det ikke en bjelle? :-p

3 pakker smurf derimot er helt vanlig å spise ;-)

Skriv en ny kommentar

hits