In good times, in bad times and never more...

Jeg er så LEI!! Så FORBANNA lei!!! ... av å alltid være den som sitter blind igjen. Som folk synes det er greit å gå bak ryggen til. Og som blir skuffa.. Neida, det er ikke noe "synes synd i seg selv", mere "sinna på seg selv". Jeg burde begynne følge magefølelsen og ikke stole på mennesker. Jeg har vært så jævla DUM!!!
Sitter igjen med følelsen av å ikke være verdt en dritt. Og av å ha stolt på og vist tillit til mennesker som har ledd bak ryggen min - i tillegg til å ha gått bak den.
Jeg er ingen engel selv, men jeg kunne aldri ha gått bak ryggen på mennesker jeg kaller venner, hvertfall oppi trynet på de. Hva må til? For å finne mennesker en kan stole på? Og som en vet en kan stole på??
Dette er en av de verste dagene ever, jeg har aldri blitt så "lurt" før. Av voksne (!) mennesker. Som har smilt meg oppi trynet i månedsvis.
Hva er det egentlig med meg? Som gjør at folk synes det er heeeelt greit å behandle meg som dritt under skosålen??
Jeg har bare lyst å hyle, rope, skrike og grine alt ut!!
Heldigvis kommer Rikke om bare noen timer, jeg trenger en venn nå. Som jeg vet det går an å stole på ♥
En lærer hvertfall. Hva og hvem som er verdt noe og ikke. Og at mennesker ikke er mye å tro på.. Hvor godt du enn tror du kjenner de.
Mulig litt for personlig å lire av seg sånt på en blogg, men dette er meg. Og dagens oppvåkning fyller hele meg...

sad1

5 kommentarer

Sunniva

04.okt.2009 kl.14:22

huff : (

Ikkenoh!

04.okt.2009 kl.19:40

..æsj..kjenner meg dessverre litt igjen..og jeg skrev et lignende innlegg igår faktisk, men ikke vært like tøff som deg og publisert ;) få ut frustrasjonen, lag voodoo-dukke, baksnakk og gjør noe morro etterpå ;)

Sørlandstuppa

05.okt.2009 kl.16:57

Hørtes virkelig ikke ut som om dagen din har vært noe grei nei. Er veldig sårt når slikt skjer. Tror ikke jeg kan huske å hatt en slik opplevelse i mine "voksne" år..men jeg forstår jo at slikt ikke er noe gøy.

Håper ting ordner seg og at humøret har steget etter besøket du hadde :-) I slike situasjoner skjønner man verdien av virkelig venner! :-)

Ønsker deg god bedring ( om jeg kan bruke de ordene..) :-)

Lise

05.okt.2009 kl.19:46

Hei! Du har vunnet wallsticker på konkurransen jeg kjørte igang på bloggen min! Håper det kan lyse opp dagen din noe, og at det går bedre med deg nå som venninnen din har kommet? :)

Mennesker som klarer å svikte andre på den måten er antakeligvis tvers igjennom onde, og en vakker dag kommer de til å gå på en smell når de innser hva de har påført andre.! LOWLIFE! :(

Yong

06.okt.2009 kl.15:03

Uffda, den dagen virker det som om du kunne vært foruten. Utrolig barnslig og snevert av "voksne" mennesker og ikke tørre å si hva saken gjelder, ta det opp direkte med den personen det gjelder. Tror man kunne unngått mange konflikter og sure miner om alle hadde vært ærlige og direkte. Du får se det positive i det negative - godt at det skjedde nå og ikke om enda et år... Mager trøst kanskje, men det er nå en gang sånn at m man blir dolket i rykken er det jo bare deg selv som kan ta affære i ettertid. Hvordan skal du takle det og hvordan skal du reagere, og ikke minst; hvordan skal du handle???

Stå på! Du virker som en reflektert og hyggelig jente, ikke la deg knekke! :-))) Jeg heier på deg :-)

Skriv en ny kommentar

hits