Avskjed, dekket behov, tanteskatter og annet noe...

005
Rikke fikk seg en forkjølelse her i Bergen, og fikk nettopp dette bildet som bevis på at det ikke akkurat har blitt bedre. En bærepose med snørr overbeviser meg....

004
Da jeg gikk bak soveromsdøra i dag for å finne frem støvsugeren fant jeg den hengende på denne sjarmerende måten, etter den snørrbefengte vesle Hattifnatten min støvsugde her for noen dager siden. Forklaringen hennes i dag var "Hahaha, Rikke som fikk sponk og bare HANG den opp i et kast". Føler meg snytt... For at jeg gikk glipp av kampen bak soveromsdøra mi. "Sponk" er forøvrig et genialt og ikke minst særdeles forklarende ord :)

001
Dette er forresten den støvsugerkastende Rikke fredagsmorgennatt klokka 05.50 på busstoppet på vei inn til byen. Hun hadde nemlig bomma på flyavgangen sin med FIRE TIMER, så de som sov en times tid før de stod opp klokka 05.00 og etter litt koffein ruslet avgårde til bussen var oss. Men den sprudlende tøtta lot seg ikke stoppe, og sang og danset i busshuset til bussen kom :) Hun rakk akkurat flybussen, og jeg var hjemme igjen fra byen 06.30. Klokka 06.30 var jeg hjemme igjen etter å ha vært i byen!!! Etter nattens ene time med søvn var planen å treffe hodeputa så hardt at det ville høres i hele nabolaget da jeg kom hjem igjen, men istedet tok jeg meg en dusj. Og fikk kaffegjest. Triiiveliiiig ;) Men når vedkommende forlot åstedet, kunne ingenting hindre meg i å jakte på puta. Det vil si at jeg istedet dro til søs og tanteguttene mine. Og der var jeg til 22.30 om kvelden. For å si det sånn; jeg husker ikke at jeg la meg ved midnatt i natt, bare at jeg våkna 13 timer etterpå. Enten er jeg asosial og kjedelig så det grenser til galskap i ukesvis, eller så må jeg være med alle jeg forguder (hørtes ut som det var mange, kult. Og veldig feil!) på en og samme dag.
Uansett; I MISS YOU, mitt tissetrengte herlige vesen!

002
Tanteguttene som fikk leke med rennende vann. Lykke! :) De er bare så aldeles herlige ♥ Jeg ble møtt av to gutter som kom mot meg med verdens største smil og verdens mest verdifulle klemmer. Og Håkon spurte hvor lenge jeg skulle være der.
"Til i kveld, når pappa kommer hjem igjen".
"Skal du være her helt til i kveld?".
"Ja".
"Skal du være her helt til det blir kveld???".
"Ja. Synes du det var dumt eller fint det?".
"Det syns eg va fint",
og gir tante det nydeligste smilet på jord.
Ikke rart et tantehjerte eksploderer! ♥

Jeg har hatt en fantastisk uke, hvor jeg har koblet fullstendig av alt det ugreie og triste. Jeg har ledd så tårene har trillet, og jeg har hatt herlige samtaler... Jeg er så glad for at jeg vet hvor heldig jeg er som har en så ekte venn :) Jeg har lært meg hva falske og fullstendig bedritne venner er, men jeg er likevel sååå heldig som har de jeg har!

Sånn helt til slutt, hva er greia med posene til kondomeriet??

kondomeriet200

Sånn bortsett fra at "For deg som har lyst" er byttet ut med "Gode vibrasjoner i 20 år" er dette logoen de har på de. Hva skjedde med full diskresjon og det ikke eksisterende behovet for å vise Bergen by at du - bokstavelig talt - ikke har rent mel i posen???

Jeg tar meg en øl!

3 kommentarer

Yong

11.okt.2009 kl.00:13

Det ser ut som om du har hatt en fabelaktig uke, på tross av noen dårlige erfaringer... Ekte venner og familie kan rette på nesten hva som helst :)

Kos deg med øl'n og ha en fortsatt strålende helg!!!

Yong

11.okt.2009 kl.00:36

SV; Tihi - takk-takk :)

Det er faktisk helt tilfeldig at dressene matcher, men det gjør det enda søtere så det var jo bare prikken over i'en - hehe :)

Ikkenoh!

11.okt.2009 kl.10:25

sv: jeg syns det er lov å brøle litt jeg da ;)

"sponk" er jo et bra og beskrivende ord..bra det ikke var "spank" eller "spønk"..;P

det ser ihvertfall ut som om dere har kost dere hardt :D og jeg koser meg alltid når jeg leser bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

hits