Jeg har jo HELT glemt å ta loddrett av!!

Jeg vant jo nemlig wallstickeren Lise hadde som premie i en konkurranse hun hadde gående!! Dere aner virkelig ikke hvor liten vinnerlykke jeg har. Jeg deltar og jeg tipper og jeg styrer på, men fønker det? Neeeeiiiiida... Derfor var dette en utrolig happening, som bør noteres i alle retninger. Milepæl! Ja... Dere har sikkert skjønt det nå. Æ skal roe mæ kraftig ner.

30798941254764506046
Wallstickeren jeg venter på. Søt ja?? :)

Jeg har lyst å ha den på soverommet over senga, for det bildet jeg har der er jeg så uforskammet lei av. Er dessuten der den vil passe best sånn resten av interiøret akkurat her tatt i betraktning. Gleder meg så til å sjekke det ut! Postkassa besøkes ivrig hver dag nå :) Eneste jeg er spent på er hvordan en wallsticker funker på sånn type kjønnsløs malerstrie...? Må det være helt glatt flate den settes på? Kjipt hvis det ikke funker her... Men jeg skal på ingen måte bli gammel i denne leiligheten, så da taes den med til neste kåk :)
Det å vinne denne satte dessuten i gang den interiør spiriten min litt igjen. Har ikke tenkt på det eller drømt meg bort i det på lenge, lenge nå. Hvilket er litt kjedelig siden det vel er den eneste "hobbyen" min. Har vært så enormt mye annet som har skjedd i livet mitt de siste par-tre månedene, både på godt og vondt, og da greier ikke hjernen kose seg med sånt. Nå håper jeg jeg er back on track igjen. Snart hvertfall... :)

7 kommentarer

Ikkenoh!

11.okt.2009 kl.18:15

sv: brøling er jo bare kult det da ;P

Gratulerer hardt og brutalt :D sprett champagnen, ikke hver dag man vinner konkurranse.hehe.. søt wallstick :)

Yong

11.okt.2009 kl.20:55

Yoho! Gratulerer! =)

Sørlandstuppa

11.okt.2009 kl.21:08

sv: Du, jeg er helt enig. Jeg stusset også på bildet, men visste ikke helt hvordan jeg skulle få det ut i ord, noe du greide veldig bra! Bildet er helt sikkert manipulert det også. Men ja, de har jo en slank og fin kropp som ikke tyder på for mange kilo. Og : Hva er for mange kilo !? Det er vel opp til øyet som ser kanskje !? Noen mener jo at disse kroppene er stor str, andre ikke..

Uansett blir ingen fornøyd, enten de er for tynne, midt i mellom eller tykke...Tror ikke man kommer til bunns i det...

Gratulerer som vinner!! Jeg skreiv en kommentar på Lise sin side til deg, og glemte selvfølgelig å gratulere deg på din egen blogg :-p

Får håpe du får klistra det opp på en vegg nå, så du ikke må vente til neste bopel. Den er veldig fin, og spriter garantert opp :-D

Rikke

11.okt.2009 kl.22:05

Eg gleeeede meg til å se resultatet på ditt soveromsvegg....for det E sånn som har KNALL-sterk lim bakpå og du dermed har ETT forsøk på å henge det helt rett opp uten luftblemme... Jepp... *moHAHAHAHAHAHA*

Linda

11.okt.2009 kl.22:23

Rikke: Tuller du??? Da kan jeg jo ikke henge den opp her i det hele tatt... JEG LEIER JO!!! *FucketiFUCK*

Lise

12.okt.2009 kl.00:34

Tull.. Hvis du ikke får den av, bruk en hårføner på den! :)

Og om du får luftblemmer, bruk et plastkort e.l til å "skrape" de ut ;) Det blir sendt imorgen! Da har jeg endelig en etterlengtet fridag og får kommet meg på posten! Beklager at den ikke er blitt sendt før altså! Tok meg nok litt vann over hodet der ;)

Rikke

12.okt.2009 kl.16:47

Linda: ja...eg tulla! *ler* og *ler mer* eg bare måtte...lissom.. KNEGG.

ah...eg føle meg litt slem...men, en leve jo bare en gang og dermed e d jo begrensa tid på å være slem så: benytt enhver anledning?!!!

Neida, i løøøøøve u snuppa *slengsmask til stjerten uten rompe-BH*

Skriv en ny kommentar

hits