SINT!!!

Jeg er ikke morsom. Jeg har ikke lyst å prøve å være morsom. Jeg er sint. Jeg er sånn ET DRIT sint!!
Det er kaldt. Så kaldt at en skulle ønske vinterjakka en investerte i i fjor passa litt bedre. Man er feit. Sånn feit at jeg blir sint. Jeg elsker sjokolade. Så mye at jeg ikke passer vinterjakka like bra som jeg burde. Jeg blir sint av å like sjokolade. Jeg er lei jobb. Så lei at jeg skulle ønske kollegaer var avskaffet og ferier innvilget når en måtte ønske. Kollegaer og ikke-ferier gjør meg sint. Jeg er midt i den trasige månedlige uka. Jeg blir sint av å blø. Jeg er ikke sint fordi jeg blør, jeg blir sint når folk tror jeg ikke kan være sint uten å blø. Jeg har opplevd venner rasshøl som burde ha holdt seg langt unna meg. Mennesker som burde holdt seg langt unna meg, men ikke gjør det, gjør meg sint. Menn kan ikke stoles på. Menn er noen svin. Menn funker ikke som venner, kjærester eller elskere. Menn gjør meg sint.
Jeg er dårlig på å prate i telefonen og svare på mail for tiden. Mail og telefoner gjør meg sint. Gidder ikke unnskylde meg. Å unnskylde seg i tide og utide gjør meg sint. Jeg vil ha penger. Å være blakk gjør meg sint. Jeg må ta oppvasken. Jeg kan altså bli så uanstendig sint!!!

hvitt 2
Jeg er som et lilla monster. Det gjør meg sint.

Én kommentar

Sørlandstuppa

13.okt.2009 kl.19:37

Det er godt å lese at du får ut sinne! Og jeg forstår deg godt! Hva er greia med at man ikke kan være sint så lenge man ikke har den uka i mnd!? Jeg elsker å få ut sinne, men det skjer alt for sjelden :-p

heh..

Skriv en ny kommentar

hits