I dag klokka 15.07 skjedde det...

Jeg ble sunn. Jeg gikk inn på Kiwi og kjøpte reddiker, druer og FiberRik kalorifattige helseklibrød. (Rikke etterlot noen sånne helseklibrød da hun reiste, jeg prøvde et par i går. Og jeg tuller ikke når jeg sier jeg fikk flis i tunga. Sponplater!).
Ingenting annet som hadde vært koselig en kald høstkveld midt i sjokolade-hunger uka kom oppi handlekurven min. I dag klokka 15.07 var jeg flink.
Jeg skal begynne min sånn ca. 65790'ende slankekur. Jeg gidder ikke gå rundt som en hval. Kanskje derfor menn og mennesker synes det er okei å bare tulle og leke med meg? Jeg vet hvertfall at hvaler ser gøye ut. Å leke med. Så jeg kan skjønne greia deres. Greia mi er bare at jeg har måttet sulte meg for å gå ned så mye som et gram, og siden jeg allerede er sinna så jeg ikke på det å gå rundt konstant sulten som en plan. Ikke en god en hvertfall. Så før dere begynner med "jammen, frukt er da ikke slankekost. Druer? Huffameg, maaasse druesukker. Du drikker vel ikke melk? FYYYY! Og du bytter vel ut brød med knekkebrød? Ikke??? Jeg tror du er dum i det enorme hodet ditt!!!", så kan jeg fortelle at jeg først og fremst skal prøve å bli SUNN. Og sist jeg gadd sjekke var både frukt, kalsium og karbohydrater sunt. Og ja, det er det enda dere brødhuer som kun spiser hardkokte eggehviter! Og når jeg har greid å bli selveste sunnheta selv, så kan jeg heller begynne å sulte meg litt om jeg ikke går ned av dette jeg skal begynne på nå. Jeg greier ikke gå fra gooood mat og digg når jeg vil til sulting og grøntfór over natta. Da tenkte jeg det heller var lurt å begynne på denne måten.
Og hvorfor gidder jeg fortelle alt dette pisset her? Jo, fordi om flere får vite dette, får stoltheten min seg en alvorlig knekk om jeg går tilbake igjen. Og det gjør at jeg kanskje greier dette. Jeg vet, jeg er smart....
Når bare denne forbanna uka er over og magen og ryggen igjen er smertefri, skal jeg og begynne å gå turene mine igjen også. Turer går jeg ofte selv om jeg ikke skal være såkalt sunn, for de funker som reneste terapien. Tror det og er litt av grunnen til at jeg er så grusefryktelig sinna for tiden - jeg har ikke fått lufta vettet mitt med turer på lenge. iPoden på full gnu og trampe avgårde i travelt tempo. Ahh...
Så, vel, wish me luck!! Så lenge det enn varer. Jeg tør ikke engang love meg selv så altfor mye... Så prestasjonsangst finner jeg meg ikke i å få ;)

picture0010
Trist... Fryktelig trist. Ikke la dere lure av smilet mitt, det er gammelt. Tårene er nye.

5 kommentarer

Ikkenoh!

14.okt.2009 kl.21:48

..jeg driver også og prøver å bli sunn..og det lureste jeg gjør er å skjære opp masse grønnsaker og frukt som jeg gjemmer inne i kjøleskapet til sjokolade-abstinensene skriker meg i øret..og da stapper jeg i meg alle oppkutta tingene jeg finner..kjempe lurt :) lykke til..jeg heier (tror det er sunt å heie..muligens jeg heier bort en kalori eller to..)ijaffal ;)

Rikke

14.okt.2009 kl.23:12

Eg e stolt av deg, bare fordi at du har gått fra tankegangen: Å sulte seg, mot det fantastiske: Spise litt sunnere! En skal ikke sulte! Alt en putter i munnen er et valg du tar, og noe du har full kontroll over. En kan spise mer usunne ting innimellom, men en treng ikke spise en hel pose, bare non bita lissom. Uansett, eg e redd for å gi inntrykk av no..eg bare: JA til sunnere mat og NEI TIL SULT!!!!

Ikkenoh!

15.okt.2009 kl.13:35

sv: ..hvafforno? er det ikke bra å spise druer, pærer, bananer og sånn? aaaaaææhgh..jai ike skjøne? er det bare sunt å spise smurfedrops da? eller granbar? jeg vet at det ihvertfall lurt å putte i seg litt proteiner ellers blir man kanskje så sinna-sulten at det kan bli krig ;)

..er enig med Rikke ; NEI TIL SULT! ;D

Ikkenoh!

15.okt.2009 kl.22:35

sv: haha..ja, fedon kan fjerne rompeloet ditt med sugerør ;D kanskje han til og med kommer til å anbefale det..jippi, spis rompelo..kjempe sunt..ohhhjeeee ;) ikke bare er han full av piss..tror han er full av dritt og gitt..og kanskje snart litt rompelo?

..god natt..håper du drømmer søtt om fedon og sugerør ;P

Ikkenoh!

16.okt.2009 kl.12:04

sv: puh..ingen sære drømmer inatt..;D

Skriv en ny kommentar

hits