Natta!

dentistofficeart

Fortsatt-Kjempe-Sinna-Linda graver seg ned under dyna!

3 kommentarer

Ikkenoh!

20.okt.2009 kl.22:31

sv: haha..jah ,da har jeg visst spist maten til mat da? ;P jaaaaah..god kaffe har reddet meg sikkert 1000 ganger..*sikle*..godtesyk nåh!

Okei..jeg skal pusse tennene..snart..har jeg fortsatt spinat mellom tenna? ;)

..god natt..:)

Lise

21.okt.2009 kl.11:40

Hallo :) Ja, egget er TØFT!Beste Arne Jacobsen har laget syns jeg...

MEN DU! Jeg har f*** ikke fått sendt pakken ennå. Jeg er syk, og sitter under dyna og klarer ikke komme meg noe sted med det første er jeg redd. Var faktisk på posten her om dagen, men det var selvfølgelig så lang kø at jeg måtte løpe ut i bilen igjen og skynde meg på jobb! :(

Lise

21.okt.2009 kl.15:20

Godt å høre. Den ligger faktisk innpakket og helt klar til å sendes I BILEN, så jeg kan umulig glemme den igjen nå. Jeg lider av korttidshukommelsestap tror jeg. Det er helt sykt. Venner og familie er noenlunde vant med dette og tar alle gjøremål jeg har tatt på meg med en klype salt, og gir meg aldri noen tidsfrist, men for andre er dette litt vanskeligere ;) hehe..

KUL plakat! Og tusen takk for god-bedring-meldinga. Det trenger jeg virkelig . Herregud.

Ang. forrige innlegget ditt. Du er faktisk ikke den eneste som lager rumper og knær i joggings;) Jeg tror det har noe med at de ER oversized, for forrige joggingsen min var egentlig altfor stor og den hadde helt ville rumper og knær. Men nå har jeg fått meg ny, som egentlig er litt for liten (og forøvrig helt lik som din. Er det Bula?) og denne fikk jeg til bursdagen min for en uke siden. Den er flittig brukt, men har ENNÅ ikke fått rumper og lår... Og flittig brukt=hver dag når jeg kommer hjem fra jobb og bare skal ligge i sofaen og slappe av ;)

Skriv en ny kommentar

hits