Oppdagelser

001 2
På fredag oppdaget jeg gjenglemte p-piller på en vask på jobb. Og de lå der like godt på mandag og, enda jeg tenkte på denne vesle tøsa og lot den ligge så hun kanskje fant de. Men neida. Og hvor lurt er det å glemme p-pillene dine før en helg? Jeg skal sette i gang ny gjettelek på jobb; hvem av jentungene er gravid? Premien er syv p-piller.

image2937
Og i kveld da jeg skulle på bussen måtte jeg hjelpe en dame ombord - med en slik vogn! Jeg mener... Om pelsdotten din er så liten og hjelpesløs at den ikke greier gå turer engang - la den for Guds skyld være hjemme! Dette er faktisk noe av det teiteste jeg noengang har sett.

Og helt til slutt, da jeg kneppet av meg min sloggi-BH istad for å gå i dusjen, kunne jeg med glede lese "sloggi light" på merkelappen. Sloggi light faktisk! Er det litt mindre usexy og mer godtatt enn bare plain sloggi? Jeg syntes hvertfall det hørtes bedre ut. Og kan kanskje tørre blotte bh'n min igjen til disse veiarbeiderne jeg går forbi hver dag på tur.

Natta på trynene deres!

5 kommentarer

Yong

21.okt.2009 kl.22:55

HAHAHA! Der fikk jeg meg en god latter, takk skal du ha! =)

Nattinatt, sjæl! =)

Elisabeth

22.okt.2009 kl.07:19

SV: Tror det er mange som glemmer at det å være fysisk aktiv også er viktig. Lavkarbo derimot har jo fungert godt for meg, og kroppen min er psykisk og fysisk på topp under dietten - så jeg tror ikke den kan være altfor, altfor gale for kroppen. Men igjen så er det jo de som går på lavkarbo som kun lever på bacon og ribbe, og da tror jeg kroppen sliter.

Store J og Lille L + bitteliten jente

22.okt.2009 kl.12:28

Håper ikke du ble fornærmet av det jeg skrev inne hos melamin :-) Men jeg har faktisk studert ernæringsfysiologi (snart ferdig utdannet, men har tatt en pause pga graviditet) ;-P Måtte bare si det, for det virket som om du ikke trodde meg når jeg sa jeg hadde studert kosthold, lavkarbo etc.

Linda

22.okt.2009 kl.13:40

Store J og Lille L + bittelite: Hehe, selvfølgelig trodde jeg deg :) Jeg er bare ikke enig ;) Holder meg til sunn fornuft jeg, er det som har holdt mennesket både gående og sunt i alle år.. Og fornærmet blir jeg ikke av forskjellige meninger, hehe.. :D

Grattis med lille i magen! Og ha en finfin dag :)

Ankh

23.okt.2009 kl.12:54

..hahaha..morsom du :D

Skriv en ny kommentar

hits