Også brannvakter kan dumme seg ut...

Vi vaskekjerringer fikk for et par år siden i oppgave å være brannvakt på jobben. Ene inspektøren kunne fortelle at "de eneste som alltid er på jobb, og alltid stiller opp om det er noe, er dere renholdere". Jeg er en vaskekjerring, på 29 - ikke en treåring som synes alt virker som en god idé bare jeg får ros. Og dette med brannvakt var en typisk ikke god idé i mitt hode. Når brannalarmen går, sånn som den gjorde i går, skal da vi fly rundt og sjekke at alle rom er tomme. Og deretter stille oss på post (!) og nekte de som prøver å gå inn før signalet er gitt. At det ikke gjør noe om et par vaskekjerringer er sist ut og eventuelt brenner inne skjønner jeg jo at de på toppen tenker. Men på tross av alt dette, så er det likevel ingenting som slår vesten vi skal fly rundt med!!

001

Sånn ser den ut. Og jeg hadde før spist den før jeg hadde tatt den på meg! Den har lagt fint nedi posen sin siden jeg fikk den for to år siden, og har kun vært åpnet for denne fotoshooten. Jeg venter bare refs fra rektor. Og det pirrer litt ved tanken skal jeg være ærlig. Jeg ble nemlig aldri kalt inn på rektor sitt kontor da jeg selv gikk på skolen, så er på høy tid!

002

Og da jeg dro ned glidelåsen på jakka da jeg kom hjem, raste denne i gulvet! Den så jeg i skapet på jobb da jeg gravde etter den flotte vesten min. Hvor har den kaffeskjeen lagt mens jeg har vært gjennom et kjøpesenter, på en buss og på butikken?? Jeg merket jeg døde litt... Den kan nemlig ikke ha lagt inni jakka, hvordan skulle det ha gått til liksom? Så enten har jeg hatt den i hetta, stikkende opp ved halsen eller liggende oppå hårklypa i bakhodet.
Jeg vet jeg skulle begynne å gi mer f***, men altså. Selv da blir man stressa av å gå rundt med en knallrød kaffeskje i håret!

3 kommentarer

Ikkenoh!

28.okt.2009 kl.10:20

..hahaha..det er jo veldig moteriktig å gå rundt med en kaffeskje i håret da ;D

Sørlandstuppa

28.okt.2009 kl.15:11

haha! Kaffeskje i håret høres knall-arti ut!

gjorde du brannvakt-ansvarene dine i går da eller?

Rikke

29.okt.2009 kl.22:08

Håpe det fulgte med en kraftig lønnsøkning med det økte ansvaret....ikke minst om det er meninga den nyyydelige orange vesten skal benyttes i fult offentlig skue. Kan tenke meg dere "glemte" å sjekke topp-kontorene :)

Skriv en ny kommentar

hits