Lørdag midt i uka

Jeg har endelig skjønt hvor dårlig jeg er på å kose meg i uken. Hverdagene hvor man altfor trøtt draaaar seg avgårde på jobb behøver jo ikke nødvendigvis være gråe og triste. Det er jo tross alt flest av de dagene, så om de bare skal bestå av jobb, husarbeid og å stirre dumt på denne pc-skjermen før man legger seg igjen er det jo ikke rart at man - som jeg - kun akker seg og gnåler til det blir helg. Så denne trenden skal jeg snu!
I dag bli det derfor:
img11721

og...
img1166

Kosebukse, hjemmestrikkede, nuppete sokker og beina på bordet. Samt levende lys, nyinnkjøpt interiør blad og sjokolade ♥
Og ja, sjokolade midt i uka! For denne uka skal jeg ha lørdag en helt vanlig onsdag. Lørdagene er så kos at de klarer jeg fint å nyte uten hverken sjokolade eller annet "ekstra" :)
Sånn by the way, bare for å ikke virke som en helt annen enn negative-sutre-Linda. Så må jeg kvitte meg med noen tusenlapper før jeg kan åpne bladet. Kun fordi den husverten aldri godtar en betalingsfri måned som alle andre har to ganger i året! Også var jeg brannvakt uten vest igjen i dag da noen smartinger på sveis greide sette i gang alarmen. Bra jeg har post ved røykeplassen og kan ta meg en giftpinne mens jeg venter på å kunne jage inn krek og spetakkel igjen, ellers hadde jeg forlangt kompensajson i form av... noe! Eventuelt bare jaget folk INN istedenfor UT når alarmen går...? Hmmm.. En tanke..
Men jeg har Dumle stjerner og et blad som venter på meg!
Tudelu!

2 kommentarer

Rikke

29.okt.2009 kl.22:03

Så KOOOOOOOSELIG!

Ah...nyyyyte kvelden sin!

Aimée

29.okt.2009 kl.23:07

Så rett du gjør!

Det er viktlig å kose seg, også midt i uka=D

Skriv en ny kommentar

hits