Wallsticker på wallen og marokansk drømmebord

I dag har jeg hentet wallstickeren jeg vant på bloggen til Lise. Det var kjempegøy å se hvordan det fungerte og hvordan det var å sette det opp :)
Jeg hadde jo lyst å ha den på soverommet over senga siden jeg er såååå lei det bildet jeg har der, og fordi jeg syntes motivet ville passe på et soverom. Men motivet var mye mindre enn jeg hadde trodd, så det gikk ikke. Fant derfor ut at jeg kanskje kunne prøve å sette det i stua over tv'n siden jeg er eeeenda mer lei det bildet jeg har der. Men der er det jo brannmur, og det funket ikke så bra.. Måtte ta tape bak på enkelte steder, men uansett ser det litt trasig ut siden det noen steder er løsnet fra veggen. AAARGH!!! Jeg som syntes motivet var så utrolig fint!
Det får nå hvertfall henge en stund, så får jeg se om jeg kan bli fortrolig med det. Eller om jeg må selge en nyre så jeg kan få råd til Poul Pava bildet jeg ønsker meg så.

img1174
Sånn ble det. Og ja, overse de grufulle listene.

Ser kanskje ikke så verst ut om man ikke går nærme og ser at det ikke henger helt... Men jeg vet ikke helt; passer motivet der liksom? Litt rart kanskje...?
Var uansett supermoro å teste ut! Tusen takk atter en gang Lise! :)

Jeg har vært kjip på blogging de siste dagene, rett og slett fordi jeg ikke har stort jeg føler for å dele med verden (det vil si mine fire lesere), eller noe som er verdt å dele med den verdenen. Og fordi jeg siden torsdag egentlig har vært opptatt med helt andre ting. jeg vet!! Linda har vært opptatt! Jaggu var det ikke en tid for det og... Sosial har jeg vært og, så hvordan dette skal ende må Knut vite.
Og i dag har jeg vært på sentershopping og kikking. Innom Home & Cottage var jeg og, for å drømme. Sukk! ♥ De har altså så mye fint. Kunne lett ha svidd av et par årslønner der om jeg hadde hatt et hus. Så blant annet et marokansk butlerbord jeg falt helt for. Men tror ikke jeg kan ha det til den "stilen" jeg har her...? Jeg ville hatt det som sofabord og da, så hadde vært aldeles grusefryktelig upraktisk i tillegg, men så lenge det er fint så kunne ikke det praktiske ha brydd meg mindre. Og ja, jeg vet. Tåpelig. Men sant!

marok
Bordet jeg falt for...
Überstilig var det!

2 kommentarer

Ikkenoh!

01.nov.2009 kl.12:09

..fire lesere er ikke noe å kimse av ;) jeg er nok en av de..får nesten litt abstinenser hvis det har gått for lang tid siden du har blogget jooooo ;) ha en fin dag :)

Lise

03.nov.2009 kl.08:23

Åh! Åpnet ikke og sjekket størrelsen jeg! Men jeg syns den var søt jeg ??

Syns heller ikke det gjorde noe at den hang der! Passet liksom så godt inn i nisjen :) Så kjedelig at det var dårlig lim :( Det som går an er å kjøpe avtagbart spraylim for sjablonger og stickers! Det er gjennomsiktig lim som ikke lager flekker eller gulner over tid. Kommer fra 3M. Har det hvertfall på Maxbo for jeg sitter med flaska foran meg nå ;) Og det sitter heller ikke igjen på veggen.

Skriv en ny kommentar

hits