Sosial utmattelse og juleglede vs ikke juleglede

Det har gått i ett fra torsdag til i dag, og jeg som hverken er et sosialt vesen eller er vant til at det alltid skjer noe er så utslitt som bare jeg kan være. Jeg føler egentlig for å krype inn i min egen "alene" boble og bare hvile ut en ukes tid, men det er søndag. Hvilket betyr at jeg de neste fem dagene må slite meg opp med trøttistrynet mitt for å være sosial åtte timer dagen. Nei, det er sikkert ikke normalt. Men jeg liker meg i min egen verden. De kjenner meg her!
Når det er sagt så har jeg kost rævva av meg og disse dagene. Jeg har vært med mennesker jeg faktisk liker, og det er faen jaggu meg ikke mange. Så det er verdt det å være trøtt og sliten, ha fucka opp døgnrytmen og ikke hatt tid til grundig helgevask.
Og i dag så har jeg pakka inn årets første julegaver! AaaaWEEEE!! Da koser Linda seg vøtt.

cats

Gavene er til Osloprinsessene mine ♥
Er det forresten bare jeg som synes det er stas med litt fint gavepapir? De jeg var med på shopping i går stormet Nille for der var det julepapir til 3,50,-/rullen. Men jeg bare takler ikke dompapper og nissetryner! Gjør det meg til en juleglededreper? Personlig synes jeg alle gavene og kontoen min som raaaaaper i midten av desember tar seg av den saken. Altså å drepe gleden ved julen, nisser og dompapper.

Puss och cram, Linda Som Dødade Tomten.

2 kommentarer

Ikkenoh!

01.nov.2009 kl.19:44

Sv: jepp..det var et av mine fantastiske paint-mesterverk XD

"Men jeg liker meg i min egen verden. De kjenner meg her!" Haha..kjenner meg igjen i det ;)

Det høres ihvertfall ut som om du har hatt det fint selv om det har vært slitsomt :) veldig lurt å begynne på julegavene nå..skal prøve å bli smittet av kjøpe-julegaver-nå-basillen..så du må gjerne hoste på meg ;P

Yong

01.nov.2009 kl.21:40

Jeg er også av den typen som liker meg i min gen verden og jeg blir regelett sliten av å være sammen med hypersosiale mennesker i mer enn noen timer i slengen... =)

Jul er en meget spesiel tid og har en helt egen stemning, og har en spesiell plass i min "verden" :) Tiden skal ære helt avgrenset til 1. desember - 5. januar, ikke noe juleting hverken før eller etter, både mat, musikk, godterier, pynt...alt! =) Det er tradisjonen jeg har vokst opp med og akter å holde på =)

Skriv en ny kommentar

hits