Jeg ble endelig voksen...

Jeg følte meg noget krampaktig da jeg pierca tunga mi i en alder av 28. Ja, jeg vet... Dumt, tåpelig og alt det derre der. Jeg hadde riktignok hatt lyst til det i flere år, men så ble det ikke slik før jeg kom i panikkalderen (noe tidlig?).
På fredag var jeg noget førbannet, og hver gang det skjer ender jeg opp med sår gane. Grunnet piercing som i ren aggresjon prøver å bli dyttet opp i hodet så jeg slipper tenke mer.
Lot en kamerat få avgjøre, og da ble den stemt bort og ut. Det samme sa en annen i går. Begge er noen år yngre enn meg, og bare det sier jo sitt. "Smågutter" synes det er teit, da burde vel kjerringer bare ta hintet og være enig...  600 kroner og uker med smertehelvete og flytende mat til ingen nytte.
Sånn ellers hater jeg fortsatt søndager!!

picture0009

2 kommentarer

Ikkenoh!

15.nov.2009 kl.20:41

hehe..jeg gikk og spiste kjøttboller på ikea for ett par år siden for å bli voksen, men det ser ikke helt ut til at det har funket ;) haha..dytte piercing opp i hodet for å slippe å tenke?..hørtes både vondt og lurt ut på samme tid ;P

Ikkenoh!

16.nov.2009 kl.21:40

sv: urk!jeg er bare litt sliten og lei..men det er litt mye som skjer på en gang..og litt mye tramptramp som gjerne kunne vært tatt andre steder enn på min blogg..setter ihvertfall stor pris at du jubler..fnisknis :D

Skriv en ny kommentar

hits