Ukens uke

Tilbakemeldingene på gåsdagens innlegg ville jo ingen ende ta. Og ironien flyter i mitt lille krypinn under bakken... Jeg får så seriøst fnatt når jeg ikke finner ut av sånt! Helga er allerede satt vekk til nerding og HTML. Siden det ikke finnes noen hjelpsomme mennesker der ute!!!
Jeg har forresten litt lyst å skjule hele bloggen av og til så jeg kan vrenge ut av meg alt som foregår og tenkes, men det kan jeg jo ikke. De fire leserne mine, jeg må jo tenke på de!
Det jeg kan fortelle er:

002
Jeg er forelska!! I denne lille fyren. Noe så herlig som å sitte med en kosesyk sånn på fanget tror jeg...ikke finnes? ♥ Vakre nye nesten-naboen min :)

003
Vaktmesterne har fått seg minibar på kontoret!! Hvor lyst på en skala fra 1 til 1000 tror du jeg hadde å se inni det da jeg vasket kontoret deres i dag? Jepp, sånn cirka 1000! Men godt voksne vaktmestere har sikkert uansett ikke tenkt å by vaskekjerringa på øl, så de kan bare ha hemmelighetene sine for seg selv... (Sa hun - Noe bittert).

005
Rikke! Som gjorde en arbeidsdag så mye bedre ved å sende en mms for å vise at hun hadde kjøpt seg en rød nese på apoteket. Jeg savner dette vesenet!!

Synd for dere at jeg ikke tok bilder da vi vaska og rydda vaskerommet mitt på jobb idag. Mhm... Kjeeeempeeeinteressant tenker sikkert du. Men der fant jeg masse stæsj som skal inn i tilfluktsrommet i tilfelle man må søke tilflukt (ligger litt i ordet). Førstehjelpsskrin med paracet som gikk ut i 1997 og et par trekasser som var merket "Utbrytningsverktøy". Der lå det hakker. Sånn type man hakker og graver i jorda med for å rømme i en selvgravet og hakket tunell. Og det var dusjer på stativ. Dritebøtter. Og masse annet moro. Eller ikke...? Jeg vet, sære interesser. Jeg skal legge meg.
Natta!

2 kommentarer

Ikkenoh!

18.nov.2009 kl.20:48

...ååååh..fikk så lyst på "utbrytningsverktøy" (hva det nå enn er....;)

Anneerkul

19.nov.2009 kl.22:25

Sv; ja, den har virkelig satt seg.. Hender jeg går å nynner på slike sanger, og det kan bli ganske slitsomt til tider :)

Skriv en ny kommentar

hits