Poul Pava

Jeg har allerede sagt at jeg er uanstendig lei den rosen fra Ikea jeg har hengende over tv'n, og har nå kommet så langt at jeg kommer til å tre hele driten nedover hodet på neste som prøver overbevise meg om noe annet, eller som sier at Poul Pava sine bilder er noe skrap.
Da jeg viste søs de presterte hun å si at hun heller kunne få Håkon til å male et bilde til meg i barnehagen. Greit, jeg ser den, men det ække Poul Pava!!
Jeg har aldri hatt anledningen (eller samvittighet?) til å bruke penger på det, så i dag fant jeg ut at jeg skulle ønske meg penger til jul av de som ikke alt har kjøpt noe. Og de skal uavkortet gå til aksjon vekk-med-Ikea-og-inn-med-Poul!
Nå har jeg funnet det jeg vil ha og ♥

lpp401356139613


Vad tycks?
Utvalget kan du se HER, og om du har en egen favoritt der hadde det vært gøy med en link :)
Noe annet jeg og har fått på hjernen er lysfatet og noen lysestaker jeg så på Home & Cottage. Men hvor går egentlig grensen for hvor mange lysestaker og lykter en kan ha? Jeg har jo stort sett bare det som dekorasjon her. Kom med råd og tips! 

2 kommentarer

Ikkenoh!

22.nov.2009 kl.18:28

..jeg syns ikke du skal ha dårlig samvittighet over å kjøpe kunst, selv om dette er en slags reproduksjon.. men da må du være sikker på at det er et bilde du ikke blir lei av med det første..men har du "falt" for et bilde så blir man ikke så fort lei av det heller...tror jeg ;)

Ikkenoh!

22.nov.2009 kl.21:30

sv:..hehe..en kjempe lur plan..å bli tatt med (ikke av) storm av en skipsreder ;D Det er ett lite hakk gøjere (ja, jeg skal innrømme det) å eie noe "ekte" kunst. Det stiger i verdi (forhåpentligvis) og det er ikke så mange andre som har likt (ikke ett eneste vondt ord om reproduksjoner altså!!)

Innlegg kommer..når jeg plutselig har tid..;) Imens får du søke på google etter rik, kjekk skipsreder (som kanskje liker kunst;)..lykke til..hehe;)

Skriv en ny kommentar

hits