Tankesnurrepiperier

Jeg har fått tekstmelding av fire stykker i dag.
En lurte på om det hadde blitt noe på meg i helga.
En annen trodde han hadde sett Anne Cath-Vestly sitte å supe kaffe utenfor en 7-11 i Oslo.
Ei lurte på om jeg ville komme bortom på en røyk.
Og han siste lurte på om det var meg de snakka om på nyhetene i dag.
Er det rart jeg får lyst å flytte fra denne byen (og de menneskene) og til Alta?? Neida, det er ikke deres skyld, de er noen ordentlig herlige puddinger alle sammen. Men jeg har altså lyst til det. Hvertfall litt. Tror jeg...?
Har tenkt tanken noen ganger. Lurt litt. På om jeg ville trives igjen der oppe. Er liksom så skummelt. Å flytte så langt unna, og så nærme alle fra den bygda jeg er ifra. De vil jeg ikke for alt i verden se igjen, med mindre jeg har en håndgranat innen rekkevidde.
Jeg har aldri slått meg til ro i Bergen da. Og i Kristiansand, hvor jeg bodde fem år før jeg flytta hit, har jeg ingen eller ingenting. Så måtte ha blitt nord igjen. Men jeg kan ikke kutte alt her og flytte uten å vite at det er der jeg vil være. Koster skjorta å flytte så langt, så man kan ikke bare flytte tilbake igjen om det ikke passer en.
Rikke min vakre som fikk meg på tanken igjen i dag. Hun sa jeg kunne bo hos henne, og at vi til og med hadde takla det om vi bare hadde skrevet noen husregler. Haha... Godt mulig! Hattifnatten min ♥ Og hadde jeg vunnet i lotto tror jeg jeg hadde satsa på det. Prøve å trives i nord igjen.. Er så irriterende at ting skal være avhengig av penger så godt som alltid...
Føles av og til som om det er akkurat der lykken for meg kan være, å flytte. Til Alta (jeg vet, merkelig følelse å ha). Men hvem vet? Kanskje den ligger i en busk i Bergen? Neste gang jeg kryper hjem natt til en lørdag i fire-tiden og leter etter et sted å få ut den dårlige kebaben til han Ali...

adventstid20i20gaagataalta
Adventstid i Alta's gågate... Og jeg ser idyllen. Hva SKJER med meg liksom?? Sa hun... Som ikke liker bergensere, og det fordi de minner henne for mye om nordlendinger. Frustrert!

3 kommentarer

mycupcake

23.nov.2009 kl.00:05

hvorfor fikk 4 tekstmeldinger deg til å tenke på dette?

Linda

23.nov.2009 kl.00:19

mycupcake: Fordi at det var litt rare tekstmeldinger fra rare folk her i Bergen? Og jeg fikk litt lyst å flytte fra de? Men de var som skrevet ikke grunnen til det :)

Rikke

23.nov.2009 kl.20:54

Kom! Kooooom! Koooooooooooooooooooooooooooooooom!

:)

Skriv en ny kommentar

hits