Forfrysninger og pepperkaker

Den eneste gangen jeg faktisk bytter ut det å hate å dusje med det å elske å dusje, er når jeg fryser. Da guffer jeg opp varmen så huden brenner, og jeg er mørkerød når jeg stiger ut av kabinettet. Denne dusjegleden greier forøvrig husverten å drepe så til de grader ved å ha tømt varmtvannstanken på forhånd! Hva som gjør at de oftere og oftere må dusje, bade og stå i rett før jeg skal innta det våte element vet de bare selv. Men om det er klokka 18 eller 22 om kvelden, så har de som regel greid å tømme den.
Da jeg satt her med blåfrosne lepper, istapper i hårtuppene og ullklær fra topp til tå etter kroppsvask i isvann ringte han forøvrig og spurte om jeg skulle være hjemme i helga og neste uke. De skulle nemlig reise vekk og lurte på om jeg kunne ta inn posten og passe pusen deres så lenge. Det betyr en uke med høy musikk og varmt vann!! Bergensere er greie - når de reiser vekk.
Jeg får forresten artige mailer fra SATS i Sverige (?!).

satsmail


Altså, om det er virus så pleier det vel være en link man skal bli fristet til å klikke på?
Jeg har derfor kommet frem til at det er Herman Friele (mannen ser så intelligent ut atte) som plager meg med mail og hint om å begynne å trene. Greit du er sint på de som ødela pepperkakene til disse patriotene og at jeg ser ut som jeg kan ha spist en hel pepperkakeby Herman, men du tar feil og er bare ufin nå!

3 kommentarer

Sørlandstuppa

26.nov.2009 kl.12:35

Hahaha! Du er så arti, Linda! Sitter å ler når jeg leser innleggene dine! Arti det med SATS mailen!

Charlotte&Emma

28.nov.2009 kl.18:03

SV: nå er feilen rettet opp :)

Rikke

28.nov.2009 kl.20:30

BodyPump faktisk.....

HUMOR

*ler*

Skriv en ny kommentar

hits