Kan ikke bli syk i den beste tiden på året vøtt...

Har vært smågroggy noen dager nå, og våknet i dag med passe tett nese, og verk i ører og hals. Jeg bare gidder ikke bli syk nå!! Den uka jeg lå flat i høst holder for denne siden av nyttår.
Siden jeg ikke vet om dette vil være borte igjen i morgen, eller om jeg blir liggende syk noen dager - fant jeg ut jeg skulle ta en skikkelig økt her. Så nå er kåken vasket gullende ren, og pyntet til advent (og litt jul). Jeg fikk julestemning idet jeg tente lysene, og gleder meg bare enda mere til tiden fremover - den beste tiden hele året ♥
Nå skal jeg rusle på butikken, handle inn mandariner (og kanskje julebrus, marsipan og pepperkaker?). Bare sånn for å gjøre julefølelsen komplett :)


img1209
I dag ble julegranen i Bergen by tent, noe som er en veldig koselig avent. Med masse mennesker som holder fakler, julemusikk og flott fyrverkeri til slutt. Siden formen ikke er på topp, holdt jeg meg hjemme og så heller på fyrverkeriet fra vinduet sammen med adventstjerna mi.

Én kommentar

Sørlandstuppa

29.nov.2009 kl.00:07

åå, så koselig! Jeg har også hengt opp julestjerna i dag og dekorert litt til advent :-) Hørt på julemusikk til og med! Prøver å pumpe hodet fullt av julestemning siden jeg ikke helt greier å få den frem..Men den kommer forhåpentligvis :-)

Skriv en ny kommentar

hits