Om eg var en rik mann

... hadde jeg allerede brukt altfor mange penger på en operasjon.
Men om eg var en rik førkje så hadde jeg brukt alle pengene på meg selv! På luksus som i skrivende stund er like uoppnåelig som å noengang komme over kvisealderen og det å være i besittelse av en lett bulende mage.

nylig oppdatert

Jeg vil ha en Bourgie lampe fra Kartell! Eller aller helst to siden jeg vurderer å ha de som nattbordslamper. Jeg vil ha et speilreflekskamera, som hjelper meg til å bli en bedre fotograf! Jeg vil ha en MacBook! En hvit MacBook! Ikke fordi pc'n min er kaputt, men fordi hvite MacBook'er er fine. Og jeg vil ha en baby! Og siden jeg enda ikke har møtt på gode gener blant det kjønnet som kan hjelpe meg med det, tror jeg jeg trenger penger for å få tak i det også.
Når jeg sitter her syk med verk fra topp til tå og synes synd i meg selv, så tror jeg ikke noe på at lykke ikke kan kjøpes for penger. Dette ville gjort meg lykkelig, og det vet dere like godt som meg!
Tid for otrivin og paracet rus, takk for seg!

Én kommentar

Ikkenoh!

02.des.2009 kl.21:02

..haha..ja, hvoffor akkurat rik MANN liksom..hihi..nei, drit i kjønnsoprasjon og heller gi pengene til ett godt formål (nemlig MEG..hehe) Ha en gøj rus (det betyr egentlig; god bedring..tror jeg da?)

Skriv en ny kommentar

hits