Æ kan bake!

Julestemninga er ikke eksisterende og jeg har derfor bestemt meg.
På lørdag skal jeg stå opp i skapelig tid (før 15.00) for å bake! Jeg skal bake så ingen skjønner hva som skjedde før alle kakeboksene mine er fulle! Så det knaker i kjevla og melet ligger som et fint lag over hele Laksevåg.
Greia er bare at jeg ikke vet hva jeg skal bake. Vet bare at det må være type små, tørre kaker siden jeg ikke har fryseboks og det hadde vært fint om det kunne ligge til jul.
Og da helst noe annet enn pepperkaker og kakemenn. Så kjeeeedeeeliiiiiig....
Men hva??

img4922bbdfa9e54

Dette var da en svært glad liten fyr.
Det gidder ikke jeg være for tiden. Glad altså. Men det er et helt annet innlegg. Nå må vi ikke blande mat og sinnstemning her!

2 kommentarer

Ikkenoh!

08.des.2009 kl.22:32

..mat og sinnstemning er jeg flink til å blande..det blir f.eks kake av grettenhet ;) Jeg kan ikke noe for det, men kokosmakroner er godt :) Og andre julekaker (utenom pepperkaker) jeg kommer på akkurat nå er...ikke noen (bortsett fra marsipangris, men det er liksom ikke helt julekake;). Men uansett så får du kose deg med kjevlekakemosebakingen ;D

mycupcake

08.des.2009 kl.23:56

synd at det må være små og tørre. jeg la nettopp ut en kickass oppskrift på pepperkakecupcakes på bloggen min. er ikke egentlig så glad i de tørre selv. men hva med colakaker? det er jo veldig godt. eller sånne havreflarn kjeks? det er de ideene jeg kan komme på sånn på stående fot.

Skriv en ny kommentar

hits