Alt ække så greit. Alltid...

Hvem var det som sa det? Vet det var noen før meg.
Jeg tar meg hvertfall friheten det er å ikke synes alt er greit. Å være trist og lei. Å sutre litt om det. Og å ikke synes alt og alle rundt meg er så himla ålreite.
Jeg irriterer meg (næææææh...) over meg selv og, for jeg bare greier ikke la være å smile og late som alt er topp til de jeg omgås daglig. Folk på jobben and so on.. Hva er greia med det?? Å gå rundt og smile fra øre til øre, når det eneste man vil er å grave ferdig hullet i bakken hvor man har tenkt å bo det neste tiåret? Man må da faktisk ha lov til å se ut som man har glemt den høye dosen med lykkepillen noen ganger? At utvalget av mennesker jeg ville ha valgt selv er minimalt hjelper ikke akkurat på! Dag ut og dag inn med mennesker jeg absolutt hadde valgt bort om jeg hadde hatt muligheten tærer på enhver sjel som faktisk har noen krav til hva en vil bruke tid og energi på. Men en kan bli skuffa, selv av de en velger selv og ville ha valgt igjen...
Og ja, jeg slenger fra meg sånt noe, igjen. På bloggen. Bokstavene her er meg, og jeg akter ikke snakke bare sminke, bare interiør eller bare mat. Det er ikke meg. Jeg synes det er det bak pjattet som er det interessante ved mennesker generelt. Foolish me..

lolcat245710

2 kommentarer

Ikkenoh!

10.des.2009 kl.22:19

..jah..man blir ikke mindre dritt i humøret av å gå å late som om alt er greit..egentlig så blir man bare værre..urk! Det lureste er å gneldre det bort (med litt suppe til?;)..god "bedring" (hvis det går an å si det da?;)

Rikkemor

11.des.2009 kl.18:12

Life sucks..and then you die.... sånn e d, hvertfall av og til. Eg har gått rundt på jobb som en svartmalt wannabe gother på jobb, me Donald Duck-regnsky over hodet og ei lunte som lukte svidd. En trivelig (dessverre) kollega spurte meg kossen d gikk me meg...eg hadde virka litt molefonken og om det va no som plagde meg..for han va ikke sikker på om han likte at eg va sånn. Eg måtte bare spørre: Det d me tanke på din egen del, eller min del? Ærlig talt, d skal han va, va d faktisk for hans egen del. For han likte det meget bedre da eg va/e i godt humør. Eg bare: D e bra at du e klar over at du e egoistisk. Han: vel, eg syns vi alle har rett til å være litt egoistiske, og ja, d har han rett i. Så har du behov for å hate verden en stund, og late som om d e hele jævla gjengen du snur ræva til om kvelden, så GO GIRL!

Skriv en ny kommentar

hits