Tingbutikken

Den ultimate og absolutte beste butikken jeg vet om er Ting nede på bryggen i Bergen. Jeg kan gå rundt der i evigheter, og hadde ikke hatt problemer med å svi av opptil flere månedslønner på et eneste besøk.
Er lenge siden jeg har vært der nå, så fant ut jeg måtte kikke litt på nettsiden deres. Der har de bare en liten brøkdel av utvalget de har i butikken, men det står at de får webshop i 2010. Kan bli spennende å se :)


Den knivblokken er jeg litt usikker på, men den er kul da, er den ikke? Og hvor deilig hadde det ikke vært å ha følelsen av å stabbe en mann hver morgen når man lager seg frokost? Den nøkkeltavla var hvertfall überkul, og er noe jeg gjerne skulle hatt i gangen! At Poul Pava har krus og servietter og var bare så nytt for meg at jeg måtte ta med det og. Om ikke lenge henger det et Poul Pava bilde på veggen her, men jeg lurer likevel på om jeg ikke ville hatt et matchende krus å drikke kaffe av...
Men nå legger jeg meg! Jeg har sett "Jenta Som Lekte Med Ilden", og en bør aldri - aldri se så småekle filmer alene! Ugh, creeps...
Natta!

2 kommentarer

Ikkenoh!

13.des.2009 kl.13:09

..jah, tøffe butikken ;) og tøffe knivblokken (mohahaha). Jeg så også den samme filmen som deg igår..og den er litt uggen ;)

Merethe - Flytter til Kreta

13.des.2009 kl.22:16

Ting er bare elsk! Er sånn at jeg ikke tørr å gå inn, er så redd for å svi vekk allen pengene mine =P

Skriv en ny kommentar

hits