Et drit!!

Jeg orker faktisk ikke prøve finne på underholdende ord for de fire leserne mine for tiden. For ja, jeg har fire lesere! Jeg trodde egentlig jeg tulla sist jeg skrev det, men så viser det seg etter en titt på statistikken at det faktisk stemmer. Rekk gjerne opp hånda, og legg igjen beskjed om hvor gamle dere er, hva dere driver med og sånt. Har så lyst å se hvem leserne mine er :) Tulla!!! Tenkte bare teste ut hvordan det var å være en typisk blogger. u-gøy.
Jeg er og u-gøy for tiden. Eller fortsatt blir vel mer korrekt å si. Ikke nok med ting i min egen syke lille verden, venner opplever trasige ting også. Mennesker er djevelens verk, det vet jeg nå bestemt!!!
Jeg blir litt dårlig på denne skrivingen når jeg har mest lyst å dra negler og drøvler av menneskene som plager meg og mitt, hvilket jo er synd for de fire leserne mine. Så i dag når en kollega sa at han på egen hånd hadde prøvd å bytte glass og deksel på iPhonen sin, og viste resultet av sitt noget mislykkede forsøk var det første jeg utbrøt "den kan jeg ta bilde av og legge ut på bloggen!". Så dårlig står det altså til.

... men gutten var lydig og poset sin telefon. Som faktisk funker enda!! Er ikke det bra reklame for iPhone så vet ikke jeg. Lizzm!

2 kommentarer

Ikkenoh!

17.des.2009 kl.00:03

*rekker opp hånda og veiver så hardt at jeg får krampe* ;D

åjåj..dra negler og drøvler av folk..du kunne jo passet bra som "pengeinnkrever" eller torturmedhjelper? Noen ganger høres disse jobbene faktisk litt fristende ut må jeg innrømme..men da må du ikkke si det til noen ;p

Linda

17.des.2009 kl.00:31

Ikkenoh!:Haha, sjarmtrollet! :D Jeg mistenker egentlig at du da er den eneste og de tre andre bare roter seg innom denne siden i sin jakt på surkulenter ;p

Skriv en ny kommentar

hits