Frostskada festbrems

På tross av mine år i sameland, så tåler jeg virkelig ikke kulde.


Hendene sprekker og ser bare grusefryktelig lite feminine ut. Nå er ikke jeg spesielt feminin heller da, men kunne likevel ha klart meg uten å revne ned til kjøttet og å flasse hud som en annen soppbefengt førkje.


Og truten (!) er så rød at den lyser opp det kritthvite, store ansiktet mitt som bare kvisene før har greid.


Æ e altså så lækker!!
Og på lørdag skal det revnede rødtruta fleskeberget på fest av alle ting. 40-års dag med over 60 inviterte, og jeg kjenner to av de. Da kommer det til å skje følgende en av to ting
1: Jeg blir så drita at jeg stikker frem den røde truten i håp om at en eller annen 40 år gammel halvtomsing vil være med meg hjem å smøre meg med håndkrem.
2: Jeg blir sittende i et hjørne å vugge for meg selv, helt til jeg går hjem samtidig med at folk åpner sin første øl.
Vet ikke helt hva jeg håper på av de to jeg.

2 kommentarer

Lise

17.des.2009 kl.22:23

Hahaha.. Du skriver så utrolig bra, og jeg sitter og småler for meg selv hver eneste gang!:D

Ja, jul ER tradisjoner, selvom det er fint med hvitt juletre vil det ikke nødvendigvis bety at man hadde fått den rette stemningen av det ;)

Yong

17.des.2009 kl.22:46

Hehe - jeg digger måten du skriver på!

Jeg har også trøbbel med den kulden...har funnet en krem som faktisk er ganske god og som faktisk hjelper bra :) Kopattekrem, heter den. Man kan kjøpe den i Danmark, så det er kanskje et dårlig tips...men hvis du skulle snuble over grensen til Danmark en gang, så kan du jo se etter den kremet. Det er en gjennomsnittelig stor hvit tube, men navy-blå skrift :-)

SV; takk-takk =)

Skriv en ny kommentar

hits