Edruelig neste år...

Klokka 05.00 kom Linda hjem denne søndags morgenen. Med promille på rundt 48,3.

Et helt uredigert bilde av bursdagsbarnet som fikk med seg noen for å danse "macarena".


Og dette bildet av trappa mi tok jeg etter jeg var kommet inn døra i morges. Ja, det er en trapp under der. Og ja, nedstigningen min til døra var akkurat like dramatisk som det ser ut som. Snø hører hjemme i sameland!

Festen var forsåvidt moro, men jeg kjenner jeg er blitt lei fyll og fanteri. Nå drikker jeg vel svært sjeldent i utgangspunktet, men likevel er de få gangene bare en skikkelig nedtur.
Jeg våkner med fylleangst hver dagen derpå. Jeg har en tendens å gjøre ekstremt dumme ting i fylla! Men om jeg bare har vært gla'full sitter jeg likevel med den angsten. Den slår til idet jeg åpner øynene neste morgen, og hjertet banker og svetten pipler. Av angst! Det er en skikkelig grusom greie, så hvorfor skal jeg gidde?
Det har i det siste og slått meg hvor ufattelig tåpelig det er. Å drikke seg helt idiot. For ja, samtlige mennesker blir idioter i fylla. Sikkert spesielt jeg.
Så nå skal jeg ta 2010 som et prøveår. Et prøveår på edruelighet! Å dele en flaske vin med en venn eller to, eller å ta et par-tre øl sammen i fred og ro er greit. Men noe fyll, fest og fanteri gidder jeg ikke mer. Jeg er uansett en av de som koser seg mye mer i sofaen med godt selskap og kaffe... :)
Dagens ord fra seriøse Linda den kjipe.

2 kommentarer

Ikkenoh!

20.des.2009 kl.18:45

..haha..trappa så litt morro-skummel ut ;) nei..fylle-angst er bare bæsj..og de aller fleste oppfører seg teit i fylla (jeg er spesielt flink)..så egentlig trenger du ikke ha fylleangst ;P ha en gøj fyllesyke ;)

Linda

20.des.2009 kl.19:15

Ikkenoh!:Men jeg er ikke bare teit, jeg gjør de verst tenkelige DUMME ting! Gah... Om hundre år er heldigvis allting glemt. Bare så lenge til hundre år.. :p Men takk for trøsten, jeg tror jeg velger å tro at du gjør like tragiske, ødeleggende og forferdelige dumme ting i fylla... Det hjelper nemlig, hehe.. ;D

Skriv en ny kommentar

hits