Verdens heldigste lillesøster :)

Jeg bare må skryte litt. Av verdens beste mann.
Det er broren min. Broren min som er 10 år eldre enn meg, men likevel alltid har vært den som har stått meg nærmest. Og det på tross av avstander som det i nesten hele det voksne liv har vært mellom oss. Han har likevel vært den jeg kan kontakte om det er noe. Om livet er tøft og jeg trenger noen å snakke med. Han lytter, er tenkende og kommer med ord som gjør at man ser på alt i et nytt lys.
Da han var tenåring og jeg en liten drittunge hadde han all verdens tålmodighet. Han kjørte turer med meg på mopeden sin, lot meg spille på den elskelige datamaskinen sin, jaget meg ikke ut da jeg kom inn på rommet hans mens han var med kamerater og godtok at jeg tok mye av tiden med kjærestene han hadde som gadd å leke med meg. Da han var i millitæret kom han alltid hjem med mange kinderegg til meg når han hadde perm, det beste jeg visste. Og jeg satt og tvang meg våken til han kom hjem. En gang greide jeg ikke mer og måtte legge meg, noe jeg syntes var så trist at jeg måtte henge opp kort til han utenfor før jeg slokna. Så det første han så når han kom sliten hjem var at jeg hadde ventet på han. Han trøstet og passet på den masete søstra si hele tiden.
Husker vi hadde en type klokkestreng i gangen med alle navnene på oss i familien brodert inne i sirkler, to og to navn fordelt på tre sirkler. Hver gang jeg stod og tok på meg skoene så jeg på den og var så stolt og glad for at han og jeg var i samme sirkel.
Er mange sånne små minner gjennom hele barndommen, som kanskje virker ubetydelige, men som for meg var med på å skape de herligste, tryggeste og beste minnene.
I en verden full av upålitelige mennsker som kun bryr seg om seg og sitt, er han den jeg alltid kan stole på og støtte meg til. Verdens beste bror - min bror! :)


Fin, ikke sant? Abstrakte broren sin...

Én kommentar

(ikke) Creepy Stalker (lenger)

26.mar.2010 kl.18:35

ENIG! \o/

Skriv en ny kommentar

hits