Om avanserte lamper (hjelp meg!) og julen som (endelig?) er over


Hvordan bytter man pærer i dette??
Jeg har en sånn lyslist i begge vinduene, og er avhengig av at de lyser så det ikke skal bli så mørkt her nede i grotta mi. I denne er to pærer gått, og det var rett før jeg og gikk da jeg stod og kavet med dette. Argh!
HAN HER påstod at det bare var å skru løs de to skruene i hver side. Og siden han var så påståelig, og jeg ikke er så smart - så gjorde jeg nettopp det. Og skrudde dermed bare av hele driten. Så det er ikke det man skal. Jeg sjekket og om det bare var å "bryte" opp glasset, men jeg turte ikke ta i for hardt. Jeg får fnatt av sånt herre her altså!!! HJELP MEG!!!!

Jeg må forresten legge ved et par bilder til siden det jo har vært jul og allting.


At pappa var på do hele tiden mens nissen var på besøk var det ingen som tenkte på. Håkon kunne bare fortelle pappa da han kom tilbake at "nissen var ikke særlig lur, som gikk inn med sko og gjorde gulvet vått!".

 Jeg koste meg max hos søs og de, og Håkon som er blitt fem har virkelig skjønt hva julen går ut på - GAVER!! Gaver som gjorde at han ikke enset noe rundt seg eller hørte noe der han fløy rundt og bare var i sin egen lille lykkeverden fra nissen kom inn døra. Herlige prinsen ♥ Henrik derimot var syk stakkar, med feber mellom 39 og over 40. Han syntes egentlig det var helt i orden at Håkon pakket opp alle gavene hans. Og stilte seg ved bordet og lekte med smurfene han fikk resten av tiden pakke-opp-galskapen holdt på. Gutten til tante det ♥
Og apropos gaver, jeg fikk akkurat nok til Poul Pava bildet jeg har ønsket meg. Så det skal bestilles så snart som mulig, og alle hjerter gleder seg! Fikk litt å pakke opp i tillegg siden de syntes så synd i meg som bare fikk noe så "kjedelig" som penger. Så vet jeg alltid skal ønske meg penger, det lønner seg ;)

Og sånn helt til slutt, Henrik og Theo har en kosestund. Herligste ♥

Én kommentar

Lise

27.des.2009 kl.19:39

True. Ryddet bort julen istad. ;)

Skriv en ny kommentar

hits