Jeg er blitt lurt!

Jeg har liksom trodd og fått fortalt at data og internett er sååååååå moro. Men det var før jeg satte i gang med prosjekt ny-header-og-html-helvete og ♣polyvore.com♣ som jeg syntes virket like festlig som bare jeg synes jeg blir i drita tilstand.
Designet (om det kan kalles noe sånt) får bare være som det er, for jeg gidder ikke kaste vekk flere fy-ord og timer på det. Og polyvore... HVOR I SVARTE BLE BILDET MITT AV?? Det bildet jeg hadde brukt evigheter på å lage, siden jeg først måtte surfe rundt for å finne alt jeg ville ha med. Borte!!
Og jeg som trodde mennesker var det mest irriterende på jord, så viste det seg at de kan sprelle nede i do sammen med datamaskiner og hele det forbanna o' store internettet!!!Når ikke det festlige programmet på internett funka klinte jeg sammen alt jeg ville ha på en hvit bakgrunn i verdens enkleste bildeprogram. En krok med akkurat dette ønsket jeg meg i kveld... Fine fine tingene.. Bortsett fra at jeg ville ha byttet ut lampebordet med en hvit taburett fra ♣Tolix♣, men det fant jeg ikke bilde av. Legg da til Linda og en bok og man ville aldri sett meg ulykkelig igjen.
Nå skal datahelvetet av!
Natta!

Én kommentar

Yong

29.des.2009 kl.20:41

hehe - like spenstig som alltid =) Håper du har hatt en fin jul?!

Skriv en ny kommentar

hits