Trangt om plassen...

Jeg blir bare mer og mer lei av å bo på så få kvadratmeter som jeg gjør. Det toppa seg litt i dag når jeg skulle sette vekk brødristeren for å få plass til en julegave på kjøkkenbenken. Ikke nok med at jeg faktisk måtte velge mellom det å ha en brødrister eller en såpedispenser og klut-holder på kjøkkenbenken, men når jeg skulle finne en plass å sette den vekk fantes det ikke! Trodde jeg, helt til jeg fant en ledig bit. Inni garderobeskapet i gangen. I en trådhylle jeg også har sengetøy i. Også jeg da som er system og ordens freak så til de grader! Jeg kan ikke tenke på hvordan det er inne i skapene og i "boden" her, da ender jeg bare vuggende i et hjørne mens jeg drar av meg håret i dotter.
Det å leie plager meg også bare mer og mer. Ikke kan jeg få de spisemøblene jeg vil, istedet må jeg leve med de absolutt styggeste møblene jeg vet om. Og ikke kan jeg få malt de trasige trelistene her f.eks. Eller ordnet andre ting som ville gjort det såååå mye finere. Men å leie må jeg bare belage meg på så lenge ikke en rik, lettlurt tulling tar meg med på et flyttelass. Apropos; de tror jeg jaggu ikke det finnes mange av i Bergen by!
Grunnen til at jeg måtte få vrengt ut av meg alt dette nå (igjen) er at jeg har så lyst på ny sofa. Ja, jeg vet, den jeg har er ganske ny. Men den ville fått et nytt liv et annet sted, og den gangen jeg kjøpte den var det ingen andre som tiltalte meg. Har vel aldri vært sånn overfortrolig med den, synes den er kul og fin - rette linjer og lysegrått ullstoff. Elsk! Men den blir for minimalistisk egentlig. Jeg heller enda mot minimalisme, men ikke så ekstremt. Jeg vil heller ha litt "lune" møbler, og så ta igjen med åpne flater og enkel dekorasjon rundt meg.
Ektorp sofaen fra Ikea har jeg likt veldig lenge. Må sitte i den hver gang jeg er innom, den er ikke bare fin å se på, men også himmelsk å sitte i! Avtagbart og vaskbart trekk er det på den og. Men til nå har de ikke hatt den i et trekk jeg har likt, så da har det uansett vært uaktuelt. Men så!... så jeg innom nettsiden deres i går, og der var den i helt lys beige! Sukk mitt hjerte... Er det jeg har villet ha hele tiden, men den beigefargen den har vært i er en av de styggeste fargene jeg vet om. Aner ikke hvorfor, men den byr meg rett og slett imot.Åh, den er så fiiiin! Ikke dyr heller, sånn at jeg kunne greid å spare til den. Men hva hjelper det når den er altfor bred for kottet jeg bor i?? Det var poenget mitt, ikke engang en 3-seter sofa får jeg inn her!
"Jammen, så flytt da" tenker kanskje menneskene der ute. Men ta dere en titt på leiligheter til leie i Bergen på finn.no, så skal dere se skremmende priser. sykt! Jeg bor skambillig, og det enda med en passe okei standard. Og beliggenheten her er så genial også. 15 minutter gåavstand til sentrum, busser rett borti veien, og det roligste, koseligste, mest stille strøket en kan komme i så sentralt.
Fader til dilemma!
Mye bla bla bla, yadi yadi yadi for ingenting. Så nå skal jeg ta med frustrasjonen min å krype under dyna. Jeg må nemlig avgårde og tømme søpla for rektor og en kontordame i morgen. Ikke rart siden jeg tross alt måtte slepe et helt sjokoladepapir ned trappene på lillejulaften... I rest my case!
Natta!

2 kommentarer

Utfordring!

30.des.2009 kl.18:00

1. Finn frem mobilen din

2. Gå innpå innboksen

3. Bla nedover mens du teller til fem, og skriv den første setningen under spørsmålet.

4. Gjør dette på alle spørsmålene

5. Utfordre flere

Hva ville du sagt om kjæresten din var utro?

Hva sier du alltid til din bestevenn?

Hva er det første du sier om en kompis blir påkjørt av en buss?

Hvilken sms ville du blitt mest glad for?

Hva sier du til foreldrene dine før du går og legger deg?

Hva ville du ropt ut om du vant en million?

Hva vil du si til Gud om du møter han?

Lise

01.jan.2010 kl.19:24

Æsj, vanskelig å skrive til deg her altså! Ja, jeg spurte sjefen om lyslistene, og han mente at det er en stålring rundt glassene. På den stålringen er det to duppeditter som stikker ut, som du skal klemme sammen, så faller glassene ut. Skjønte du det? :O Hehe.. Har ikke sjekket på mine ennå, og nå sitter jeg så godt planta i sofaen, så jeg orker ikke reise meg ;)

Skriv en ny kommentar

hits