Godt nytt år! Og "nye" gode sko :)

Som seg hør og bør må jeg begynne med å si godt nytt år til dere mennesker :)
Jeg pleier bli ekstremt melankolsk i overgangen til et nytt år. "Hva vil dette året bringe? Bare nye utgaver av alt det som har skjedd i år etter år, eller skal jeg tørre være optimist? Og tro at dette året - DETTE - det vil bli mitt...?". Jeg kjenner jeg sitter litt med de tankene i dag, men i natt koste jeg meg for mye med Håkon, tanteprinsen, som var både søt og morsom så seint. Stemmen ble hes, han ble plaget av tårer i øynene da han stirret på rakettene, og klagde på rusk på øynene. Kvart over tolv slang han hodet ned på en kjøkkenstol og spurte om noen kunne legge han. Jeg skal ha som et av nyttårsforsettene å bli like A-menneske preget som han :)


Tidligere på dagen fikk jeg en mms fra søs i Oslo med bilde av noen vinterstøvletter hun lurte på om jeg var interessert i. Det var da intet mindre enn de Timberland skoene jeg har ønsket meg i over et år nå! Så ei med de på Flesland da jeg skulle reise før jul i fjor, og siden har jeg vært tilnærmet besatt av de. Timberland støvletter er forøvrig ikke kjent for å være gratis, så jeg har ikke ofret det å skaffe meg sånne en tanke. Helt til søs altså spør om jeg ville ha hennes, som er brukt tre ganger, helt gratis!
Jeg digger den slags sko. Kraftige, solide, tjukke, u-jålete vintersko. Vet ikke hvorfor, men det er det "lekreste" jeg vet :) Har fra før av et par Sorel sko jeg kjøpte meg i fjor, så jeg skal hvertfall aldri behøve fryse på beina mer!
Fiiiiine fine skoene mine ♥Men nuh får jeg årne litt her. Besøk, peppes pizza, ostekake og champagne er greia for i kveld.
Jodle!

2 kommentarer

Yong

01.jan.2010 kl.21:28

Godt nyttår! =) Jeg ser frem til flere vittige, sinte og underholdene innlegg i 2010 =))

Ikkenoh!

01.jan.2010 kl.22:22

..godt nyttår :) et av mine nyttårsforsetter (hvis jeg har noen) er å få meg noen brutalt varme vintersko..har nesten frosset bort tærne mine de siste dagene..;)

Skriv en ny kommentar

hits