Sover og fryser - raper og fiser

I dag våkna jeg og så på klokka nøyaktig 09.58. Da hadde til sammen syv alarmer (fire på en telefon og tre på en annen) ringt med jevne mellomrom fra klokka 07.00 og jeg hadde to ubesvarte anrop. Hvordan er dette mulig?? Er for sent å testamentere kroppen min til forskning etter min død, den burde ha vært gransket og forsket på nå. Frister nemlig lite å komme på jobb etter de andre har spist lunch sånn opptil flere ganger i uka. Forresten... Ikke så dumt. Da blir sikkert alle sjefene lei meg til slutt. Hva er ledighetstrygden på for tiden...?
Det å sitte hjemme hele dagen frister forøvrig ikke så veldig på denne tiden av året. Jeg fryser seriøst hele tiden! Også har man gått forbi smellfeit og blitt propanfeit, så man kan jo fanden ikke nyte en kopp kakao på kvelden engang! Vi får se da vet du, om jeg ikke driter i regelen om at alt som smaker godt er ulovlig. Det er uansett en svært syk, syk regel. Skal lage havregrøt og kakao, og nyte de morsomme boblene de lager i magen!

2 kommentarer

Lise

04.jan.2010 kl.22:53

GOD bedring!!! :)

Ikkenoh!

05.jan.2010 kl.17:11

..men du må jo rulle deg inn i ett teppe/pledd..for så å rulle deg inn i ett til (om du greier; rull motsatt vei av den første) for så å rulle deg inn i ett til..osvosv..og plutselig ble du både varm og svimmel..hehe..æddabædda..:D

sv: ja, og det plager meg og den late ræva mi og..haha.. men det er lov å kose seg noen ganger så kos deg hardt med varm kakao, det syns jeg både du og den kalde (?) rompa di har fortjent :)

Skriv en ny kommentar

hits