Jeg har mistet en leser!

Hvor har den fjerde leseren min tatt veien?? Bare fordi jeg ikke poster et genialt innlegg på en uke har ikke du noe med å stikke! Pekefinger i øyet og sinna Linda, er det du skulle hatt. Eller "i ræven" som de sier her i Bergen. "Du skulle hatt i ræven" er et uttrykk som skremte meg de to første årene her i byen, før jeg endelig forstod at det ikke var snakk om det jeg trodde, men juling.
Vel, jeg tar for gitt at de fire, eller nå tre, leserne mine har savnet meg. Og da kan jeg fortelle at jeg har hatt en uke fra hel****!! Jeg har hatt lyst til og vært nære på å sykemelde meg og bare mure meg inne, langt unna mennesker! Jeg er så forbanna lei skuffelser, og negativt gnål! For det smitter så til de grader over på meg. Jeg ender opp med å bli mer negativ enn alle de rundt meg som sprer dritten. Og når det da i tillegg er masse annet privat tjafs så orker jeg bare ikke mer. Men så letter det heldigvis litt - jeg gidder ikke smile til verden når jeg har mest lyst å grine. Jeg viser faktisk at jeg og kan ha svært, svært dårlige dager. Bare det hjelper. Og jeg prøver trøste meg med at alle disse "kameratene" og "venninnene" som skuffer, aldri har VÆRT kamerater og venninner, og at det egentlig er synd på de. Loo-hoo-se-hers!! Karma er av og til min venn.. Noen er jeg nødt å ha en viss kontakt med, og noen har ikke egentlig gjort nok til at jeg kan be de ryke og reise. Men jeg tar avstand og gidder ikke ta store iniativ. Når de kaller meg en god venn og betror seg om alt mulig, men forsvinner til neste gang de trenger en å betro seg til, vel... Da anbefaler jeg en psykolog, det er jobben HANS, ikke min! De kjenner meg egentlig ikke heller, noe de sikkert tror selv. Linda er mye mer og helt annerledes enn den brautusen alle ser... Eller den som før der igjen bare er helt stille. Er få som kjenner meg, og det fordi de selv velger det bort. Vet ikke hvorfor jeg opplyser om alt dette, men nok om det og over til hva denne uka har bestått av!
Den største happeningen er at jeg har meldt meg på personalseminar. Som eneste vaskekjerring på lasset med en haug lærere, assistenter, IKT-ansvarlige og kontorpersonale! Jeg har gleda meg til dette seminaret ganske så lenge - to døgn på hotell med moro og sosialt samvær med kollegaer på en koselig måte man ikke greier oppnå i den samme vanlige tralten hver dag på jobb. Men disse andre vaskekjerringene, neh, de gadd ikke bli med. Da drar jeg mest på trass, så jeg lurer meg grønn på hvordan det blir. Enkeltrom og ingen å tjatre med og ta et par øl med om kveldene engang. Juhu... Men jeg skal gjøre det beste ut av det, smile (!) og se på det som sosial trening. Ja, du kan le du som har slutta å lese her, men jeg trenger faktisk sosial trening! Jeg er et stille, sjenert krapyl som ikke åpner kjeften om det kommer noen jeg ikke kjenner. Eller så snakker jeg mye og på en så usjarmerende måte at alle de andre blir stille sjokkert. Ved nærmere ettertanke er det kanskje å rette ut de sosiale antennene mine jeg trenger, ikke sosial trening...
Neste happening er at jeg glemte av et par regninger, blant annet lisensen (NRK kan forøvrig BRENNE!!), og må derfor mest sannsynlig bruke julegavepengene til slikt noe, ikke Poul Pava bildet. Penger er djevelens verk, og av og til blir jeg så LEI de! De som sier at penger ikke er alt skulle hatt i ræven! Og nei, jeg snakker ikke juling!
Neste happening etter der igjen er at mannfolk sjeldent og aldri har plaget meg mer enn nå for tiden. Jeg skulle ønske tanker var noe man kunne tatt ut og gitt noen i ræven. For det nytter jo ikke å tenke, ingenting av det man ønsker skjer av den grunnen! Ut med tanker og inn med vett og reality!
Ukens beste happening er at jeg sjeldent før har innsett hvor godt Rikke beviser at gode venner ikke vokser på trær - og hvor heldig det gjør meg å ha et menneske som henne i livet mitt. Hadde det ikke vært for henne, hadde jeg gitt opp troen på at jeg har evnen til å få fine mennesker inn i livet mitt. Takk Rikkemoren min, som ser meg og bryr seg ♥
Dette ble et noget personlig innlegg med mange snev av svada, og burde av den grunn vært lagret i "utkast", but I really don't care! ... og tar heller bølgen for de som eventuelt gadd lese hele denne smørja ;)


Vennene mine omgir seg med bilder av meg, det er da NOE....

6 kommentarer

Ikkenoh!

11.jan.2010 kl.17:14

..åjåj..åj..kjente meg litt for godt igjen i mye av det du skrev..huffamejen! Jeg bestemte meg for at 2010 skal bli et år hvor det er lov å være skikkelig (!!) sur..og har vært bruttalt sur i mange dager..så sur at det nå har gått litt over..jippi! Så sur deg ferdig..så lenge du gidder.. ;)

Og hvaffornoh! får du deg ikke bilde????????

Linda

14.jan.2010 kl.18:40

Ikkenoh!:Hehe... Jeg liker "nyttårsforsettet" ditt. 2010 skal bli et år hvor det er lov å være skikkelig sur(!!). Hear hear! Burde være en menneskerett å ikke måtte gå rundt og alltid være så blid. Det ER en menneskerett!! High five for oss ;)

Og nei, blir ikke noe bilde... :( Ikke enda hvertfall. Og jeg blir beyond sur når jeg tenker på det...!

Ikkenoh!

14.jan.2010 kl.21:52

..sur er det nye glad..eller noe sånt ;D eller rett og slett ikke.. (ja, jeg er trøtt og vet ikke hva jeg selv babler om ;)

sv: jah, understrek til link blir borte, men jeg tror jeg bare rett og slett la understrek på selv (der hvor man kan velge om man vil gjøre skriften feit, skjev osv)..tror jeg..;)

Linda

17.jan.2010 kl.13:33

Ikkenoh!:Men når jeg legger understrek på det selv, så skjer det jo ikke noe. Siden det jo allerede er valgt automatisk når man legger til en link. Og jeg er såååå god på å forklare meg :p

Ikkenoh!

17.jan.2010 kl.19:21

..hmm..da vet jeg ikke..du får vel lage heksebrygg og helle på tastaturet mens du danser rundt med sopelime/feiekost/mopp? ;P

Linda

18.jan.2010 kl.22:39

Ikkenoh!:Hahaha... Elsker at du alltid har hostsvarethost på alt ;p

Skriv en ny kommentar

hits