Bare kall meg lykkelig!

Seeeeeeeee hva jeg endelig har fått!!!Lysfat!! Og med alt det som står på så er det faktisk det fineste jeg noengang har sett i hele mitt liv! Jeg har altså så god smak at jeg blir helt matt jeg.
Selve fatet fant jeg på Kremmerhuset. Der er det altfor lenge siden jeg har vært merket jeg. Gad så mye fint de hadde! Men det som ble med meg hjem var altså lysfatet, telys-holderne og stettefatet. Også jeg da, som har sett etter et lysfat i hver eneste butikk jeg har vært i, men ikke funnet et jeg liker. Jeg ville ha et blankt et, men alle jeg har sett hittil har hatt en matt finish. Så senest et i helgen på Home & Cottage, var det noe sted jeg regnet med å falle for noe var det der. Drømmebutikken! Men neeeeeiiiiida... So thank heaven for dagens butikkvandring!
Lysestakene er forresten fra Ikea, noe vel de fleste vet siden jeg synes aaaaalle har de. Men jeg elsker de! Og for et par uker siden da jeg stakk hodet innom Kid fant jeg glassmansjetten med 70% avslag. Fikk dermed to for 30,-, og lysestakene ble enda finere. Ahhh... Lyckliga Linda! Den som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger lyver!! Har og noe med at når man ønsker seg noe så inderlig over så lang tid, så er det ekstra herlig den dagen man får det :)
Jeg koser meg så fælt at jeg ble inspirert til å tenne de andre lysene rundt her.
Me ♥ lysestaker og levende lys!Er det noen som vet om noen aldeles nydelige lysestaker, så skrik ut! Jeg har sikkert allerede altfor mange, men jeg trenger likevel flere!
Skal dessuten bli flinkere å blogge igjen kjenner jeg. Ikke fordet de 3-5 (ja, FEM!!) leserne mine nok ønsker det, men fordi jeg kjenner jeg har godt av å få ut ting. Det være seg uvesentlig svada eller tanker som sitter... Jeg blir nesten litt (ekstra) gretten av å ikke få det ned et sted kjenner jeg. Offentlig dagbok - sykt men herlig!
Nå er det spyling av valker etterfulgt av alvorlig dynekos,
natta!

3 kommentarer

Lise

18.jan.2010 kl.22:22

Herregud, så DRIT-teit hun jenta som har kommentert over her er! Har sett AKKURAT den samme kommentaren på alle blogger jeg har vært innom de siste ti minuttene :|

NYDELIG fat Linda, jeg vil også ha et blankt! Mitt er nemlig matt.. Og stettefatet var jo hvertfall dritfint!! :)

mycupcake

18.jan.2010 kl.22:50

jeg digger fortsatt de tre lysestakene på det nederste bildet.

Lise

18.jan.2010 kl.23:03

Hahahaha, jaaa.. Skikkelig patetisk!

Og ja, fatet mitt er matt! ;) Nok en gang, ELSKER stettefatet. Meget mulig jeg er nødt til å herme etter deg der altså ;)

Skriv en ny kommentar

hits