Linda sjokkerer med en fin dag

Jeg har endelig fått en flaske Voss drikkevann! Og det kun takket være en som i dag beviste at alle kollegaer ikke nødvendigvis er bæsj, men at det finnes noen snille noen med overraskelser også :) Har ønsket meg en sånn flaske i mange mange måneder. Vet ikke hvorfor, men den flaska er bare noe av det peneste jeg vet om! Sukk assa.
Det rare er at vannet faktisk var godt også, og ja - jeg sier faktisk. Fordi det var "sparkling" og da tenker jeg Farris. Som jo smaker det salteste hav med kullsyre. At noen super det er meg et mysterium større enn rassn min.

Takket være samme kollega fikk jeg også cirka 70 nye ringetoner til iPhonen min. De som har iPhone vet at det ikke er bare bare å fikse ringetoner til den, da man ikke kan bruke musikken man har innpå den, bare de som er lagt under "ringetoner". Hvilket ikke er mange, og veldig kjedelige greier. Men nå spiller, som dere ser, Muppets når noen ringer. MANAMANA...!

På samme minnepenn som han hadde lagt ringetonene, hadde han og lagt til lydboken "The Lost Symbol" av Dan Brown. Jeg sa jeg hadde lyst å lese den, samt teste ut lydbok. Og vips har jeg den på telefonen, iPoden og pc'n. Gleder meg til å finne roen nok til å kose meg med den :)

Etter jobb i dag var jeg og kjøpte garn for å strikke noe jeg fant på bloggen til Netta Marie. Hun hadde strikket seg en hals og en lue og jeg falt for den halsen. Hun hadde strikket det etter egen kreative oppskrift, men var så søt at hun sendte meg den på mail. Så nå får jeg snart verdens deiligste hals i Alpaca, som forøvrig er det deiligste og mykeste garnet jeg noensinne har kjent!

Og selvfølgelig - sjokolade hører med til en herlig kveld inn i helgen. Disse juletrekulene fra Freia er noe av det beste jeg har kjent i hele mitt snart 30 år gamle liv!! Og de selges til halv pris nå. Ska'kke være enkelt å være feit nei! Eller jo, det er enkelt å være feit.

Gutten på Kiwi fortsetter å lyse opp tilværelsen min også. Den så-skjønne-at-jeg-får-lyst-å-pakke-han-inn-i-silkepapir gutten som pleier stå i kassa når jeg handler. Og som alltid slår av en liten prat mens han beeper varene mine (at han ikke slår av en prat med de andre i køen må jo selvfølgelig også legges til). Han som himler med øynene til meg når han sliter med en vanskelig kunde, og som i går ga meg en krone så jeg skulle slippe å få så mange småpenger igjen i veksel. Han som i dag smilte og sa ja da jeg spurte om jeg faktisk fikk en krone av han i går. Og som sa den ikke var refunderbar da jeg la en krone oppå disken, og bøyde seg over for å nappe til seg en 200 lapp fra lommeboka samtidig som han sa OI og slapp kronestykket ned i lommeboka mi igjen.
Jeg elsker mennesker som med små smil, ord og gjerninger greier å lyse opp en ellers grå dag uten at jeg i det hele tatt kjenner de.
Jeg elsker også fredager, nydusja legeme og koseklær. Så i det våte element med seg før man griper fatt i sjokolade og resten av kosen jeg er omringet med :)

3 kommentarer

mycupcake

22.jan.2010 kl.23:07

liker den kiwigutten merker jeg

Yong

23.jan.2010 kl.22:53

Jeg vil også ha ringetoner og lydbok =))) Enjoy! God helg!

Ikkenoh!

24.jan.2010 kl.00:58

..åjåj..hørtes ut som mye koseligheter ;D

Skriv en ny kommentar

hits