Seminarangst og vakker bursdagstjej

I morgen sånn i 12-tiden kan jeg angre. Da kan jeg angre veldig! Da sitter jeg nemlig på en buss som skal ta meg til Hardanger på seminar sammen med alle ansatte på skolen, med unntak av vaskekjerringene. Linda skal på tur med en haug med lærere og ha sosial trening! At jeg ikke bare kan skjønne at enkelte ganger er det faktisk bedre å være på jobb enn andre steder. Gruer seg ja! Og la meg paste noe av innholdet i foredragene høvdingene på jobb mener "kan jo være til nytte for alle"...!


All I hear is bla bla bla BLAAAAAAAAAAA!! Jeg skjønner ikke hva dette betyr engang!
Heldigvis har alle fått beskjed om å ta med seg pc, og at det er gratis internett på hotellet. Tror jeg skal starte opp med Farm Town på facebook igjen, aner at jeg kan få en ganske så fin gård i løpet av dette seminaret...

Sånn over til noe hygeligere sånn før jeg må legge meg (må opp før fuglene fiser i morgen, sånn for å gjøre opplegget gjennomsyret grusomt). Rikkejenta mi har bursdag på fredag! HURRA!! 28 år og nærmer seg voksen ;)


Sendte den ene halsen jeg har strikket i bursdagsgave til henne, og fikk dette bildet. Fnattisen min! ♥
Kos deg max med kjæreste og snø på Østlandet på dagen din vennen! Og du? Hadde vi kjørt en annen fil og du hatt dårlig smak, så hadde ikke Dagfinn vært så heldig som han er. Kan du godt hilse å si!

Så var det over og ut for tøsa som skal tøse seg på seminar.
Natta på trynene deres!

Én kommentar

Ikkenoh!

04.feb.2010 kl.23:14

..gødd løkk på seminar ;D

Skriv en ny kommentar

hits