Kler jeg grønt mon tro...?

Her en dag gikk jeg rundt og tenkte på Kiwi-gutten min. Ja, jeg vet, jeg vet... Høres rart ut. Men du ville ha gjort det du og om du hadde en så herlig kassagutt på butikken din!
Hvertfall, der jeg gikk og tenkte i mine altfor tunge sko og kjente på melkesyren i de dissete lårene mine, så kom jeg til å lure på; kanskje jeg hadde passet på Kiwi? Kanskje det er en sånn jobb jeg burde ha? En jobb hvor jeg kan se mange nye mennesker hver dag og bli kjent med mennesker som kanskje er litt mer lik meg (lærere og innbarka vaskekjerringer er bare ikke meg!). En jobb hvor sjenansen min bare taes av dage.
Men problemet er at da ville jeg ha jobbet på MIN Kiwi, som er bitteliten og bare tre minutters gange unna. Og jeg kan jo ikke bare gå bort til sjefen der som har sett meg sånn cirka hver dag i fire år (og som forøvrig også er en kamerat av en tidligere venninne) og si "Hei, dere trenger ikke folk her? I tilfelle er jeg veldig interessert". Ugh! Rumpa snurper seg bare ved tanken... MEN JEG VIL HA NY JOBB!!!!


Dette kunne ha vært meg! Eller ikke...

2 kommentarer

Rikke

15.feb.2010 kl.09:24

ALT kler den smukke ;)

Men da må du begynne å allerede no øve på følgende dialoger:

Du: Kvittering?

Kunde: Nei, den kan du ARKIVERE...hahahahaha.....

Du: Pose?

Kunde: Nei... (hiver seg over en pose som lå der fra før og dragkampen dere imellom fra hvert deres håndtak).

Du: Kvittering?

Kunde: Nei, eg får det ikke igjen på skatten uansett! hahahaha...

(Bes merke av all latter som er skreven ovenfor er fra kundes ståsted og LANGT fra fessstlig da en har hør de ca 25 ganger før den dagen...).

Yong

15.feb.2010 kl.15:48

Artig kommentar over her :-)

Jeg syns aboslutt du kan gå til butikksjefen å si akkurat det, ihvertfall hvis det er en du faktisk har snakket med utenfor butikken også. Og det kan godt hende at du faktisk passer bra i en Kiwi :-) Det er kanskje ikke verdens best betalte jobb, det heller, men i sammenligning med det du gjør nå er det kanskje bedre betalt i forhold til selve arbeidet? Bakdelen med Kiwi er at de er åpent så lenge på kvelden...da blir det skiftarbeid :)

SV; Ja, det skjønner jeg godt - tihi :) Jeg føler meg veldig heldig som kan omgi meg med så fine mennesker, det er ikke SÅ mange av dem, men de jeg har er absolutt noe å ta vare på! :-)))

Skriv en ny kommentar

hits