Fortid burde ikke være nåtid

Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde levd hvert år, måned, uke, minutt og sekund av livet mitt i en boble - på en rosa sky. At jeg ikke hadde møtt enkelte mennesker og hvertfall ikke hatt relasjoner med de. For noen mennesker setter seg fast i hele deg med det de var og det de gjorde... Og når man da møter vedkommende en helt vanlig dag på butikken så faller en liten del av verden sammen. Og man greier ikke se annet enn det man fikk se i små glimt den gangen man skjønte at man burde ha holdt seg unna...
Jeg burde være glad for at vedkommende ikke er i livet mitt mer, at jeg skjønte hvor sykt det var og at jeg i flere år nå har unngått blikket, på tross av at vi nesten er naboer og jeg ser vedkommende sånn med jevne mellomrom. Det er det jeg har vært redd for, at vi skulle møtes og at jeg igjen skulle se blikket. Blikket som en helt vanlig dag på butikken greide sette meg så ut at jeg bare fikk lyst å løpe hjem, låse døra og la hjertet hamre seg ferdig og at alt igjen skulle slutte å svimle foran øynene mine.
Å si A men ikke B er mulig passe tåpelig, men dette er allerede veldig privat. Mer privat hverken orker eller vil jeg være. Jeg bare lufter hodet litt etter de tankene og alle greiene jeg har hatt inni meg disse dagene.
Har tenkt at fælt var det vel ikke, men det har satt seg dypere enn jeg trodde. En oppdagelse jeg også kunne vært foruten... Jeg blir så sint! Det mennesket burde ikke kunne ødelegge noe som helst for meg!
Det sies at man lærer av alt, og av dette har jeg lært at jeg aldri skal involvere meg med et menneske igjen. Langt mindre tro det beste om noen...

4 kommentarer

Marit - VINN EOS

28.feb.2010 kl.14:04

kjempe fin header :-)

Ikkenoh!

28.feb.2010 kl.19:12

..skjønner muligens altfor godt hva du skriver om..uten å utdype det noe mer..men sånne ekle "fortidsfølelser" er som seig gjørme som ikke slipper taket så lett..så for lenge siden kan føles som igår, og det som ikke var så farlig kan være mye verre enn man selv vil innrømme....kanskje....håper ihvertfall at du føler deg bedre..

Linda

28.feb.2010 kl.22:43

Ikkenoh!:Er så godt når noen skjønner... Takk søta :)

Yong

13.mar.2010 kl.02:30

Jeg tror jeg kan forstå hva du mener... Situasjonen min er nok ikke den samme, men jeg sliter også med fortiden. Den ene som har endret alt og som fortsatt klarer å få hjertet til å hoppe og verden til å rase, alt på en gang, bare pga en mld...

Det hjelper selvfølgelig ikke at det er flere i samme båt, eller noe nærliggende... Men jeg håper at du en dag treffer en som ikke bare får deg til å vurdere, men en som faktisk får deg til å tenke; sevlfølgelig, uten tvil!

Skriv en ny kommentar

hits