Gammel... Men fantastisk heldig!

Så var jeg blitt 30 år. 30 T-R-E-D-V-E  3-0 and so on. Høres like tragisk ut som det er uansett hvordan jeg skriver det. Derfor kan jeg hverken skrive det eller tenke på det. Kan heller fortelle at jeg har hatt en utrolig koselig helg. Som begynte da den superdupre broren min landet på Flesland fredags kveld. Helgen har gått til kun familie, noe som har vært helt perfekt. Gårsdagen, som også var the day (som vi ikke nevner eller tenker på), ble brukt til å jakte på noe jeg kunne kjøpe for noen av pengene denne broren hadde gitt meg i gave. Dette Poul Pava bildet jeg har hatt så lyst på så lenge er jo selvfølgelig borte fra nettsiden hvor jeg skulle bestille det, så vi tok turen ned på Ting som også selger Poul Pava bilder for å se om jeg kanskje fant et jeg likte. Ens ærend! Derfor hørtes ingen jubel da vi kom oss ned på bryggen og så at Ting pusser opp og ikke åpner igjen før 20. mars. Da skulle vi trøste oss med en tur innom Finnegans, og trasket gjennom hele byen for å oppdage at de jo ikke hadde åpnet enda. Da fant jeg ut at neste trøst måtte bli å bruke penger! Og siden ønske #2 etter bildet var muligheten til å spille musikk med bass og volum stakk vi og kjøpte høyttalere til pc'n. Var smart å ha med en som kan dette merket jeg, for nå har jeg musikk med suveren lyd i stuggu. Herlig, aldeles herlig! Etterpå fant jeg fire bøker jeg brukte så godt som resten av pengene på. Og jeg gleder meg så til å begynne på de, Erlend Loe er helten min! Etter å ha lest Doppler (som forøvrig alle i hele hele hele verden burde lese!) ble jeg hekta på hele mannen. Jo Nesbø og Harry Hole lyser óg opp en helt vanlig dag, så nå skal jeg koooooose meg en stund fremover. Resten av dagen gikk med til å være storfornøyd med bruken av ene pengegaven og til å skravle og le med broren jeg ser altfor, altfor sjeldent.
Da den superdupre broren reiste igjen i dag og jeg kom hjem slo det meg - hvor heldig jeg er! Jeg har verdens nydeligste familie, venner og andre mennesker rundt meg! Det er forsåvidt noe jeg alltid har visst, men i dag ga det meg en egen lykkelig følelse som jeg skal kjenne enda litt mer på og bli enda litt mer overveldet... ♥


Merker det at selv gamle kjerringer liker gaver... ;)

4 kommentarer

Ikkenoh!

07.mar.2010 kl.23:37

..grættizz......med nye ting (og 30årsdagen, men det skal jeg jo ikke minne deg på i tilfelle jeg kommer borti krise-knappen..;)

Yong

08.mar.2010 kl.03:27

GRATULERER så mye med fylte 29! =) Koselig å lese at du har hatt en fin helg med familien! =)

BTW - Hvis du ikke har lest snømannen før, må du kaste deg over den boken med det samme, det er faktisk en av de beste bøkene jeg har lest....tror jeg...ihvertfall av Jo Nesbø :-)))

Linda

08.mar.2010 kl.21:00

Ikkenoh!:Spank you very much :D Og jepp, ligg unna krise-knappen. Den utløser panikk!

Linda

08.mar.2010 kl.21:04

Yong:Takk takk :D Også traff du riktig alder og gitt ;)

Ja, var denne broren min som sa han hadde fått anbefalt den og at han så langt han var kommet var storfornøyd. Når du og anbefaler den så kan nok det stemme :) Jeg har begynt på den ene av Erlend Loe (fortsettelsen på Doppler) og stoooorkoser meg :)) Om du ikke har lest noe av han og synes svært gode poeng og dypere meninger fremstilt på en utrolig morsom og SÆR måte er bra så burde du erobre bøkene hans. ELSK! :))

Skriv en ny kommentar

hits